JaJa'Z Latest Stories

Sunday, March 13, 2011

Free SimplySiti Lipstick To Grab ! Percuma Weh!!!

Ni bukan cobaannnnn..ini betul-betullllllll.....
It's FREE!!!!
Actually ni lipstick free gift yang jaja dapat masa beli 
set beauty skin care SimplySiti baru2 ni..
bila di tenung2..rasanya warna lipstick ni amat2 la tak sesuai dengan jaja..
so, dari pada jaja membazir dan biar macam tu jek..
baik la jaja hadiahkan pada orang lain kan...

So now readers!!!

Sapa cepat dia yang dapat!!!!

email jaja segera ke

sariza_bakar_2006@yahoo.com
dengan memberikan
 nama penuh,alamat dan no tel
untuk jaja pos kan lipstick ni untuk anda yang bertuah tu...

Hurry ! Hurry!

UPDATE!!!
Lipstick ini telah selamat dimiliki oleh penghantar 
email terpantas

MZHANY..

Tahniah dear..
lipstick tu akan di pos tak lama lagi okeh.. :p

Lipstick Code: LC24 Debaran Cinta III

7 Beu-T Is Talking:

mzhany said...

dah email..erkkk ntah la ada rezeki ke tak huhu xpe xpe...cuba jer...

Mamamya said...

alaaaaaaaa...mesti akak dah terlambat nih..dah 1/2jam berlalu...:((((((((

JaJa'Z said...

mari kita tgk sapa yang kena!!!!!!

mzhany said...

tengkiu jaja...takyah beli lipstick baru..ahaha ;)

Puanbee said...

hee terlepas sudah ! tahniah !

azila said...

huhuh..nasib baik 2 minggu lps br beli lipstik..hehhe

JaJa'Z said...

hany...tapi jaja tak sure la warnanya kena ngan hany ke tidak tau...

Related Posts with Thumbnails