JaJa'Z Latest Stories

Friday, March 18, 2011

Buah Tangan Dari Cameron Highland...

Malam semalam masa jaja dok bz blogging..
tetiba kawan En Zack datang...
disebabkan En Zack ke surau time tu, nak tak nak jaja je la yg keluar

Ni ada sayur2 dari Cameron Highland ni...
Wah!!!
memang sayur2 kegemaran jaja ni..
ada 3 jenis salad,cili merah yang super duper merah
dan 2 biji strawberry..heheh
mentang2 la berdua jek..2 biji jek dapat strawberry nya.....
heehhe
no lah, tak kisah pun...
dapat sayur2 salad tu lagi syok..

Terima kasih banyak2 Cik Shaiful... :p

Salad banyak ni....emmmm rasa2 mcm nak buat something jek
dah lama tak pekena chicken tortilla ni... 
buat untuk minum2 petang on weekend ni syok jugak...
Ahhh! kira jadik laaaaaa
^___~

2 Beu-T Is Talking:

Linda Yusoff said...

gugur iman tgk tortilla

JaJa'Z said...

linda, jangan gugur2 dik..serbuk cheese hari tu habis dah ke? heheh

Related Posts with Thumbnails