JaJa'Z Latest Stories

Thursday, February 10, 2011

Stok Jalapeno Cheese Sos Dah Sampai!

Alhamdulillah, stok cheese sos yang dinanti2kan tu dah selamat sampai ke tangan jaja
masa cuti CNY bebaru ni...

Kepada yang dah booking harap2 sabar menanti yek.. 
Kepada yang booking sate peket, jaja dah selamat pos kan cheese soso ni semalam
do inform me bila barang dah sampai yek wahai customer2 ku...

Untuk yang order 2 peket, insyallah jaja akan pos dalam minggu ni juga..
no worry okeh....

Bila dah dapat nanti..makan la sos cheese ni dengan wedges puas2 tau..
makan sampai lobammmmm :p

Insyallah kalau ada stok baru nanti, jaja akan buka order lagi yek..
tunggu jek announcement kat blog jaja ni okeh...

Jaja'Z: Alhamdulillah...

12 Beu-T Is Talking:

NUR AIN ZULAIKHA said...

salam..kak..
bape sepeket kak?
akak amik oder kat mane?
saye da lame teringin nak cheese tu..huhu

Lelord said...

hehehehhe dh sampai umah dh "halapenyo"

marina anakcikbob said...

sy nak bali aritu..
tp ada kabar angin kata gaji bulan ni lambat jadi xnak la bazir utk benda xperlu..
sekali betul daaa..
ni 10hb gaji lom proses pon lg..
hmmpphh..

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

JaJa'Z said...

kak lela: alhamdulillah..selamat bertotillaaaaa

JaJa'Z said...

marina: takpe..nanti2 kalau akak amik stok lagi..bleh beli yek..

10hb tak dapat gaj lagi?? ish ngeri!!!

marina anakcikbob said...

belum dpt.. :(
semalam tanya progress kat bhgn HR.. diorg kata,lom process. proces pon belum, dapatnya tah bila.. :(

ardinihumaira said...

wah sos ape ni.. dni baru pes time dengar. nak cuba jugak :D

JaJa'Z said...

marina: ish...sadisnya dik..kalau akak la 10hb tak masuk gaji lagi..mau kacau bilau hidup...

JaJa'Z said...

dini tak tau sos ni ke?? ni la sos yg ada dlm cheezy wedges tu..sedappp..nanti kalau jaja buka order baru lagi..dini bleh order ek...

mummy said...

Ada stok lg tak? berapa reger?

Syukhairey said...

brape harga sepeket?...cmne nk order ya?

Related Posts with Thumbnails