JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, February 9, 2011

Selepas 14 Jam Di KL...

Pagi esok tu..malas ya amat nak bangun..
tapi sebab pk member En Zack nak kena kuar gi office kul 8.30
nak tak nak kena la kitorang bersiap awal jugak..
sapa suruh gi KL time orang semua bekerja ...rasa kan la...!

Dalam kepala memang takde plan nak gi jenjalan dulu ke..gi shopping dulu ke...
memang lepas sarapan kitorang plan nak balik terus jek..
walaupun niat dihati nak jumpa Akauntan MAS, tapi apakan daya..
blom ada rezeki lagi agaknya kitorang nak berjumpa..
lagi pun, kalau jumpa sekejap2 ni mana la puas kan..
kurang2 dapat pi makan2 paella baru la syok...betul tak Cik Akauntan MAS ?

Sebelom bertolak balik, kitorang gi sarapan dulu dengan member En Zack
kat mamak...
tepat jam 9.30 pagi kitorang pun selamat la berlepas dr tol Gombak...

En Zack drive dengan mata tersepet2 menahan panas
hhhehe..sunglasses dia patah :p

Ish...'pedas' betul mata abang ni tak pakai sunglasses!

gasak la bang..pedas pun pedas la..nanti2 beli spek yang lain..

Lepas hampir sejam perjalanan di LPT..
tempat yang dinanti2 pun sampai... 
Nampak itu pintu gerbang??

maknanya dah sampai R&R Temerloh..yippiiieee!!!

It's time for  
Gulai ikan patin masak tempoyak!!!!
Yeah! mereward kan diri sendiri lepas penat turun naik pejabat kastam semalam!
hahahhaha
puas hati aku! ni tak main kongsi2 ek..bedal sorang seketul..
baik punya makan..jaja bedal sampai tinggalkan mangkok jek..
hehheh
time tu kul 10.45 dah bedal nasi tengah hari..ikan patin punya pasal..

dan lebih kurang kul 12.30tghari jaja ngan En Zack selamat sampai kat umah
jaja mandi2 then sembahyang pastu terus gedebummmmm tido sampai ke petang

Emmm...pengalaman 14 jam di KL kali ni akan jaja ingat sampai bila2...

bila ingat2 balik, seronok plak kan bang ?

10 Beu-T Is Talking:

marina anakcikbob said...

tempat jatuh lagikan di kenang ini kan pula tempat turun naik tangga..
ekekeke..

Lelord said...

xpe lenkali leh jumpe dieya...meh arr dtg melaka lak

Mamamya said...

aduhai jaja....b'pinar2 mata akak baca 3 n3 nih....ni la gamaknya klu ketinggalan kete api...

akak tumpang rasa penat lah jaja...baca n3 yg ada ni pun dah tersa kepenatannya... :D

apa pun alhamdulillah la kan brg2 selamat smpi ke tangan n dapat 1 pengalaman yg berharga...klu akak pun mmg blur je sbb x der pengalaman beli brg2 dr oversea nih....

p/s:dah lama x makan ikan patin...

JaJa'Z said...

marina: ekekek..manakan sama tempat tersalah masuk gate..hehhehe

JaJa'Z said...

kaka lela: dg melaka nak jumpa sapa..akak dah nak balik tak lama lagi..mai la ktn..kita gi bkt gambang ke..meh2..bawak dak kenit main air...

JaJa'Z said...

kak lieya: lain kali make sure keretapi sampai on time tau..baru la tak penat..hehhe

jaja yang menaip pun penat gak...and alhamdulillah, lepas ni insyallah semuanya dipermudahkan sebab pengalaman tu dah ada..tak heran dah setakatkena amik barang kat kargo nih..hehhehe

meh la ktn, jaja belanja makan ikan patin...

Suzie said...

jaja jahatttt!!tunjuk gambar ikan patin tempoyak tu.grrrrr!!!kan i dah teringin T___T

JaJa'Z said...

sedap woooooo kak suzie....kuah panas2 lagi..ikan segar..isi lembut...kuah pedas2 masam..slurpp..hehhehe..bagi kaka suzie lagi mengidam..meh ke pahang meh....

dieya said...

betulllll!!!!!
lepak lama2 sikit.. eh lama2 banyakkk.. supaya boleh makan paella banyak2 sampai kembung!

JaJa'Z said...

dieya: next time ok..kita plan elok2..dtg terkejar2 mcm ni mmg tak syok langsung nak jumpa...

Related Posts with Thumbnails