JaJa'Z Latest Stories

Friday, February 11, 2011

KPO Stands For ??

Kursus Kepimpinan Organisasi la....

Emm..start petang ni sampai la tengah hari esok, sekolah jaja anjurkan KPO ni
dan semua Pengerusi,Naib Pengerusi,Setiausaha ngan Bendahari
bagi tiap2 Badan Uniform,Rumah Sukan,Kelab/Persatuan dan Permainan
akan terlibat...

Termasuk la jugak dengan guru2 penasihat sekali..
di pendekkan cerita, jaja pun kena la jugak berkampung kat sekolah malam ni..
Adooowwwww!

This time jaja kena bahagian makanan..
takde kena masak2 pun..just serve makanan untuk student2 dan juga AJK2 tertinggi KPO
yang tak best sket nya..guru2 yang terlibat ni pun kena juga bertugas
kat bahagian keselamatan dan turn jaja kul 12 tgh malam kang sampai kul 2 ptg esok..
huk huk huk....
terpaksa la En Zack tido sesorang malam ni...

Jaja'Z: Dah lama tak kena sentry ni...

6 Beu-T Is Talking:

alinac lover said...

kena berjaga la malam ni ye

JaJa'Z said...

alinac: gitu la gayanyaaaa..huwaaaaaa

mzhany said...

ooo itu ke maksud dia ;)

dieya said...

jgn lupa bawa lappy ngan broadband.. bleh gak update apa yg patut

JaJa'Z said...

hany: so dah tau kannnnnnn?

JaJa'Z said...

dieya: rasa2 mcm nak bawa jugak..tapi sian plak kat abg zack dia nak guna....

Related Posts with Thumbnails