JaJa'Z Latest Stories

Monday, February 21, 2011

Happy Birthday Kak Zah...

Ngeh ngeh ngeh...
tak pernah2 dalam hayat ni jaja gi buat suprise kat jiran sebelah umah...
tapi kali ni bila Miza ngan Nina cakap 20hb(semalam) birthday mak diaorang
makanya jaja pun telah berkomplot dengan anak2 Kak Zah
untuk suprisekan mak diaorang sendiri..
hehehheh
Kek ni simpan kat umah Cik Jaja ek..lepas abah balik surau nanti..
kitorang datang amik yek...diam2 tau..jangan bagitau mak....

Beresssss!!!

Dalam 3 orang tu...si Nina la yang paling tak bleh harap kalau bab2
simpan rahsia ni....
puas jaja, miza ngan jan pesan banyak kali kat minah tu...

Nina! Ko jangan pecah rahsia kat mak...
ko tu dah la mulut macam tempayan!

Yer yer!!! adik tau la....

Walaupun pesan banyak2 kali, tapi ada beberapa kali jugak nina nak terlepas cakap..
tapi mujur la mak dia tak perasan..
hehheheh
time tu terjegil2 la mata jaja ngan miza sebab takut terkantoi planning...
memang tak bleh harap nina ni...

tapi akhirnya berjaya jugak mengikut perancangan... 
Ni sebenarnya kat bawah tingkap kat belakang umah!
ketar2 tangan si Jan pegang kek tu..sambil nina dok panggil2 mak dia..

 Makkkkkk...!!! Mai la kat sini sat...

Bila Kak Zah datang jek...diaorang ni pun serbu lah....
sambil nyanyi lagu Happy Birthday...

Kak Zah terkejut sampai tergelak2...

Ish Hangpa ni!!..dah la mak tengah gosok baju...ishhh laaa... 
'Birthday Girl' tak nak di amik gambar sebab pakai baju 'kelawaq' jek..
hehheheh
malu la tu....^____~
Kak Zah..Selamat ulang tahun ke 46
                                                         
                                                                     Ikhlas dr Jaja & Zack

4 Beu-T Is Talking:

dieya said...

happy birthday kak zah!
semoga panjang umur dan selalu masak benda2 yg sedap2!

Mamamya said...

happy birthday kak zah.....

nak jadi jiran kak zah jugakkkkkkk...:D

JaJa'Z said...

dieya: bagus wish dieya tu..sebab akak yang akn dapat manfaatnya nanti..hehheh..bagus2 dieya..

JaJa'Z said...

kak lieya: mai2..ajak Mr Komando pindah base kat kuantan plak....bleh kita berjiran..

Related Posts with Thumbnails