JaJa'Z Latest Stories

Sunday, February 20, 2011

Kitab Tafsir Ibnu Katsir

Ini adalah entry ulangan yek..

Kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki
Kitab Tafsir Ibnu Katsir ini...
Harga yang amat berpatutan..
satu set lengkap 10 jilid hanya RM450 sahaja!

Kalau gi kat kedai2 memang tak dapat la harga macam ni..
senang jek..

email jaja di :
 sariza_bakar_2006@yahoo.com

untuk sebarang petanyaan atau pembelian okeh..
harga tu tak termasuk kos penghantaran yek..

6 Beu-T Is Talking:

Kuman Chaos said...

kak.. bleh buat or amik gambaq isi dalam post kat sini tak.. nak jugak tengok sikit content dia.. maybe boleh amik tafsir 1 surah (al-ikhlas ka) yg pendek dan letak kat sini. At least bleh tengok camne content dia dulu..
kuman "Tornado CHipping & Future.." Entry

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

JaJa'Z said...

nak post content kat dalam ni..banyak dik..puas nak letak..hehhe

farhana_aziz said...

kak jaja..macam menarik je offer tu..bleh bagi present kat hubby ni..nxt month besday dia..=)

JaJa'Z said...

farhana: boleh jek..takde hal..just drop by to my email ok....

Kuman Chaos said...

satu or 2 muka dah cukup kak..
kuman "Tornado CHipping & Future.." Entry

Related Posts with Thumbnails