JaJa'Z Latest Stories

Thursday, January 13, 2011

Nota2 Cinta...Awwww!

Sending My LOVE 
LOVE is a wonderful feeling 
LOVE is beautiful 
LOVE is like the sun coming out of the clouds & warming you
YOU & me Forever 

LOVE bring us together.. 
Sending my LOVE

Owwwhhhhh!!!
So cute kan...harap2 la En Zack membaca luahan hati ku ini..
hahahha
mimpi je lah jaja oiii
dia jenguk blog ni pun kadang2 jek..itu pun lepas disuruh kan..

Dari mana jaja dapat semua gambo2 cute ni ???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
It's from wrapping paper lahhhhh....
YES!
Jaja ni memang penggila wrapping paper!
kalau dapat spot kedai yang memang banyak jual wrapping paper..
memang lama la jaja tercongok kat kedai tu..
kalau boleh la kan...setiap keping jaja nak hangkut bawak balik..
semuanya cantik2..padahal niat asal nak beli 2 keping jek untuk balut
buku rekod mengajar dan buku kedatangn..
sekali amik kau..dekat 15 keping jaja bedal beli..hehehhehe
dah tu sapa suruh buat kertas pembalut ni lawa2..dah la berlaku pembaziran tanpa diduga...
^___~

Dan ada satu lagi wrapping paper yang jaja pasti akan beli setiap kali tahun baru...
ni ha!
wrapping paper a.k.a yearly planner..
so cute kan...
And for sure la wrapping paper ni takkan menjadi kertas pembalut mana2 buku..
macam last 2 years, jaja tampal kat atas meja..as a planner..
tahun lepas plak jaja beli then jaja kerat2 ikut bulan then jaja binding elok2..
also jadikan planner jugak...

So, ada antara korang yang mempunyai kegilaan sama macam jaja tak?

Jaja'Z: Suka menda2 cantik...

16 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

sweetnye wrapping paper tu...comel gitu...

dieya said...

auwwwww... so schweeeeeet!
rugi en. zack tak baca.. k jaja kena paksa dia baca entry nih. kalu dia takmo baca gi balut semua buku2 dia pakai wrapping papers tu!

erienz said...

comelnye...suka gak dulu beli wraping, yg rasa comel di hati...lps tu buat bungkus hadiah kawin dan bufday...

JaJa'Z said...

kasih: cute kan..hehhe..romantik gituuuu...

JaJa'Z said...

diea: hahhaa mau mengamuk pakcik tu kalau akak balut semua buku2 dia dengan wrapping paper ni..hehh

JaJa'Z said...

eriens: jaja pun suka jugak..kadang2 jaja suka beli..pastu simpan buat kenangan...

mzhany said...

cantik laa...so romantik..

zafyzamry said...

Salam akak...

Akak mengajar kat Sek Men Lepar Hilir ek.Sekolah saya dulu tu.hehe.ade lagi x cikgu2 lame kat sane ek

azila said...

wah..cantik2nya wrapping paper ni.minat gakkk:)

JaJa'Z said...

hai zafy: yup..spm tahun bila yek?

JaJa'Z said...

azila: kan kan..cute kan...

Ogy said...

cute! hehe dulu2 suka kumpul penanda buku..... skrg ni....errr....takde lee...brg2 decor kot...tp mahai2 lak hobi baru ku ituww....adess

zafyzamry said...

Saya smpai PMR jek kat sana.Alhamdulillah berkat tunjuk ajar cikgu2 kat sana saya dapat straight A's.Saya PMR tahun 2000.hehe...Teacher Suzie still kt sana?

JaJa'Z said...

mamagee: dulu jaja suka kumpul toiletries dr hotel2..segala menda jaja kumpul..last2 menda tu mcm makin menyemak plak..heheheh

JaJa'Z said...

zafy: oic..kiranya awak spm thn 2002 la yer..saya thn 2004 baru mengajar kat lepar..yup..teacher suzi still ada kat situ..cikgu rosdi,hamidah,cikgu azman...cikgu wahid...ramai lagi otai2 ada lagi kat situ..tapi cikgu hazliman dah pindah seri mahkota..skang ni kerja kat mana?

zafyzamry said...

Teacher Suzie yg kiut miut tu kan.Xnak silap org..hehe..tlg kimsalam kat die bleh x kak.Xtau die ingat saya ke x?Saya dulu kelas 3S tahun 2000...Skrang saya keje kat MAS.

Related Posts with Thumbnails