JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, January 11, 2011

Healthy VS Not So Healthy Dinner!

Salam malam semua
 (ek? salam malam ?)..Ah! bedal je lah..
hahhahahha

Sorry sangat2 sebab blog ni tak berapa nak ber update sangat lately...
dan entry plak asyik pasal makanan jek..
agaknya kalau tak sebab makanan,tak de la kot entry dr blog jaja ni kan..
hope korang tak bosan la ek...
jaja dan makanan tak dapat dipisahkan..boleh gitu?
hhehehhehe

Seriusly hari ni penat sangat!
Jaja kuar nak ke sek kul 7 pagi..dan masuk semula umah ni kul 7.30 malam!
bukan sebab ada hal kat sek..tapi ada hal sket ngan En Zack..
hal apa? nanti2 la dalam next2 entry jaja cerita ek..
gedebak gedebuk kul 6.30 baru settle segala kerja then singgah pekena roti canai..
pastu terus je balik..masing2 dah tak larat..
ke jaja sorang jek yang tak larat ek? tgk En Zack ok jek..
hehheheh
bini dia ni jek yang over...kan?

Ni dinner we all last night!
marinated lamb shoulder ngan black pepper sos + salad...
takde kuasa jaja nak marinate kambing tu weh..beli yang dah siap sajekkkk
balik umah jaja grill atas pan jek..then curah sos black pepper LIFE..
mix salad tu lebihan dr buat tortilla last sunday...
carik2 jek salad tu then simbahkan dengan thousand island!
pehhhhh! memang layan la...

That's our healthy and not so healthy dinner story...

Jaja'Z: Janji kenyang!

2 Beu-T Is Talking:

mzhany said...

hany masak singgam ikan tongkol..ahahaha itu malas n nk cepat...sebab lapooo sgt...huhu

btol, janji kenyang ;)

dieya said...

suka tgk salad yg segar menghijau tu. benih dari perth hari tu ka?

uih.. main rahsia2 pulak.. apa laa yg misteri sgt k jaja buat ngan bro zack.. jeng jeng jenggggg

Related Posts with Thumbnails