JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, December 21, 2010

Yearly Planner...

Planner tahunan ni memang dah jadi menda wajib yang mesti jaja beli tiap2 tahun..
maklumla, jadi cikgu ni banyak menda agenda tahunan kena alert..
dengan testnya,segala exam,sukan,mesy PIBG,meeting...semuanya lah kena alert..
dan yang penting..tang cuti tu..harusss la lagi alert kan..
hehhehehhe
So, tahun ni pilihan jaja..islamic planner...
saje tukar angin sket..selalu beli yang biasa2 jek...

Apa yang menarik tentang planner ni ?
Calendar tahunan sampai tahun 2012
Dah nama pun islamic planner..dalam tu penuh dengan segala tazkirah..
doa2..panduan hidup..memang berguna lah..
Ruangan planner yang menepati citarasa..
jaja memang suka ruangan planner macam ni..baru la agenda2 nampak clear jek..
dan yang paling bagus....
Ada juga panduan waktu solat...

korang guna planner jugak ke???

Jaja'Z: Suka tulis diari dulu2...

13 Beu-T Is Talking:

AD feez said...

bagus sbnanya guna planner... mengingatkan apa yg kita lupa :)

Papa Mifz said...

mcm best gak eh kalo guna planner nih...mmm...tp Papa Mifz x guna planner nih,semua appointment,meeting or holiday ke semo save kan dlm hset jer..

JaJa'Z said...

AD : memang bagus pun..sangat2 berguna untuk reminder segala agneda tahunan...

JaJa'Z said...

Papa Mifz: hp papa mifz canggih takpela..jaja punya hp cikai2 jek...but planner more effective for me..

A.I said...

kau beli ktne tu Jaja? aku nmmg ingat nk carik gak planner..senang nk notdown job2 mekap :)

PatinPasta said...

Jaja,
Alahai.. kiut la pulak tgk planner Jaja tuh! I like!

Akak tak guna planner sbb tarak agenda. Huhu!

::Azura Rahman:: said...

akak guna planner yg murah jew.. print sendiri kt Ms Outlook.. ekeke.. then binding.. x lawo laa skit.. huhu..

JaJa'Z said...

AI: ko gi jek kat kedai buku..belambak2 ada..tapi kalau nak yang islamic sket..maybe ada kat kedai2 jual buku2 agama...ko lagi banyak job..bleh la tulis..

JaJa'Z said...

kak aida: ish..apa plak takde agenda..agenda kuar ngan Tomy tu..agenda la jugak..hehhehe

JaJa'Z said...

Kak Zura: saje je ni..bagi naik semangat sket nak keja..malas nak print2 ni..

mzhany said...

jaja, sgt besh planner nih kan..uuuu siap ada tazkirah bagai kan...besh besh...hany tak carik lagik utk 2011 nih..adoiii

Kniedaz said...

Akak tiap2 tahun kena ada planner..bukannya apa utk jot down apa yg akak buat tiap2 hari di ofis..bila nak refer balik atau nak wat SKT hujung tahun ada jugak panduan..hehe..satu lagi bukti wat keje hahahaha

farhana_aziz said...

belum carik lagi planner..kak jaja punya mcm menarik je..nak carik jugak yang macam tu la..hehe

Related Posts with Thumbnails