JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, December 15, 2010

SPM..Hampir Ke Penghujungnya....

Kejap sangat2 masa berlalu...
rasanya macam baru semalam jek jaja bersungut pasal mengantuk amat2 time jaga exam..
pejam celik pejam celik..tau2 isnin depan SPM dah nak habis dah..

Untuk minggu ni duty jaja dah habis..last day on monday next week plak..
untuk paper LK,Katering dan penyajian dan Ekonomi Asas...
lepas tu jaja pun bleh hureyyyyy sama dengan bebudak lain sebab dah habis bertugas..
just tunggu claim masuk je la..hhhehehehhe

Macam2 kerenah birokrasi budak2 yang jaja jumpa kali ni...
ada yang buat jaja kantoi pun ada gak..
kantoi apa..kena la tunggu next2 entry ek...hehheheh

Jaja'Z: Modd berblogging...kembali lah dikau!!!

2 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

salam..
jaja..ayu kan perasan mcm dah 2 hari jaja tak berblog..betul ker?....

kalau jaja happy sebab spm dah habis...so, apa lagi..jom bergembira...terjah jalan-jalan cuti-cuti ke johor

JaJa'Z said...

ayu..macam mana yau boleh perasan ni ha??? hehheh..lately idea betul2 kering la ayu...jaja bw jek..tapi nak menaip entry memang la blur..takde modal nak citer...baca citer kengkawan je la...jalan2 ke johor? nak sangat..tapi blom ada rezeki kot..insyaallah..one day ok..

Related Posts with Thumbnails