JaJa'Z Latest Stories

Thursday, December 16, 2010

Jaja'Z Di Follow Wartawan TV3 ???

Korang nampak gambo kat anak panah tu?
jaja tak sure la yang tu memang dia atau orang menyamar jadi dia ke...
kalau korang biasa tgk kat tv..kalau tak silap jaja
Mazlin Nordin tu salah seorang wartawan kat TV3...

Dulu selalu ada dalam majalah tiga, pastu banyak kat rancangan Bersamamu..
skang ni banyak buat kerja2 penerbitan jek rasanya...
Jaja try godek2 tapi takde plak blog dia...
takpe lah..

Kak Mazlin Nordin..thanks for following my Jaja'Z okeh... :p

Jaja'Z: Mana tau tetiba Datuk Farid Ridzuan ke plak yang follow..heheh

13 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

tahniah..kita serupa..heehhe

**2/3 hari gak awk xhapdet..bizi ek?

JaJa'Z said...

kak zia, jaja update gak sehari satu entry tapi tak rancak mcm hari tu la..ni baru nak rancak semula..bukan bz..takde idea la kak...

Mamamya said...

wahhhh...bravo2!!! tu la..jgn x sangka kan....

lps ni glamor la...kompom b'deret2 wartawan TV3 follow jaja... :D

p/s:tumpang happy!!

A.I said...

Wahhh..glemz u! (^_^)

mzhany said...

ni yg bersama mu tu kan jaja

JaJa'Z said...

kak lieya: takde maknanya yg lain pun nak follow jaja..blog ni dah la blog budak2 hingusan jek..tapi kalau ada yg sudi follow..no hal... :p

JaJa'Z said...

AI: takde maknanya aku nak glem weh..hehhehe

JaJa'Z said...

hany: a'ah..dia ni la wartawan paling sempoi jaja pernah tgk...

aZaMieTa said...

dia sblm ni tak pakai tudung kan.. skang dia dh bertudung dh. besh la kak org2 glam pun folo akak =)

JaJa'Z said...

ieta: a'ah..kalau tgk dulu dia macam boyish sket..ala2 tomboy..but now dah pakai tudung...

Ogy said...

wahhh tahniah.... :D

JaJa'Z said...

thanks mama...

aZaMieTa said...

kak, dia pun dh jadi follower ita la. betul ke dia ek... hmm....

Related Posts with Thumbnails