JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, December 8, 2010

Sorry Yek Kengkawan....

Sorry sangat2 sebab jaja jarang nak update blog skang..
bukan sebab bz banyak kerja, penat sebab jaga exam atau pun apa2 je lah..
tapi mood dan idea nak mengarang tu memang lari jauh sangat2 skang ni...

Walaupun sebenarnya banyak menda yang jaja nak kongsi dengan kengkawan semua..
rasanya banyak juga entry yang jaja dok perap nak publish..termasuk la..
cerita dinner sekolah hari tu, gambar sekitar raya haji,
gambar2 gi memancing udang..cerita2 sepanjang SPM berlangsung ni...
banyak nak dikongsi bersama, tapi tiap kali online
jaja hanya mampu baca entry kengkawan jek..dan tinggalkan komen sket2..
tapi bila turn nak buat entry, idea tu lari entah ke mana...

Jaja juga nak say sorryyyyyyyy sangat2 kat


Sebab 'berhutang' tag yang masih belom jaja buat...Insyallah, nanti jaja
langsaikan segala hutang tu yek...

Lately ni jaja pun dok pening jek..dan masa cuti maal hijrah baru2 ni,
jaja siap pening yang rasa memusing2 tu lagi..
sampai nak buat satu kerja apa pun tak boleh..selebihnya dok baring tido jek lepas
amik ubat...
Doakan semoga jaja cepat sembuh okeh...

Anyway, jaja rinduuuuuuuu u all semua...

Jaja'Z: Mujur la siang tak pening...

14 Beu-T Is Talking:

::Azura Rahman:: said...

jaja.. mmg ada masa kite akan rasa sgt x de mood nk blogging.. maybe jaja kena rest..

cuti2 ni jaja dok kt umah je ke?.. kalu free tu meh laa dtg kolej.. leh lunch sama2.. ^_^

My Bloggie ! said...

ala kak xpe. abaikan jek tagged diorg tu hahahaha smoga cpt2 sembuh. rindu cikgu jaja !! :p

Lelord said...

hahahha ko ni azie...xpe jaja, akak ok jek kalau rajin buat, xmo pun xpe

JaJa'Z said...

kaka zura: thanks sebab concern pasal jaja...memang nak rest..tapi ada eadaan yg tak mengizinkan..dah lama nak terjah akak..tapi takut akak bz..atau tengah banyak kerja...

JaJa'Z said...

zarith: ko dik..jahat tau!!!! tak bleh la..kang akak tag diaorang..diaorang tak layan plak..sian akak..hehheheh

JaJa'Z said...

kak lelord: sabor ek..nanti jaja buat punyerrrrrrr...

Mamamya said...

x per la jaja...akak sgt2 memahami situasi jaja ni sbb akak pun penah juga melalui saat2 begini...(ehehe..ayat skema...)rest dulu...bg rileks2 dulu jari jemari tu... :)

pasal tag tu don't worry lah......semua tu utk suka suki jer...

p/s:x baik btl cu manis tu kan...nak kene nih!!

dieya said...

k jaja.. saya rindu awak sangat banyak!!!

ooo isma.. jahat ye.. siap laa meh kita ramai2 ignore tag dia pulak! :-p

Syue Mustafa said...

Jaja, semoga cepat sembuh. Tak lupa selamat bercuti. Bila sebut bab cuti ni barulah terfikir, kenapa ler aku tak jadi cikgu, kalau tak boleh cuti panjang macam Jaja. :)

JaJa'Z said...

kak lieya: masalanya online macam biasa..baca entry u all semua macam biasa..tapi nak uodate blog sendiri yg malas..teruk kan kak..hehhehe..rindu sama akak ngan bebudak tembam tu...

JaJa'Z said...

dieya: daku jua merindui mu...TING TONG!!!! Dieya!! Jaja ingin berjumpa..hahhaha..iklan jap..

dieya, kl se akan memanggil ku...en zack dok ajak p kl ni...

JaJa'Z said...

syue: pembetulan tau..jaja ni rehat je pjg..cuti sekolah ni..tapi jaja kerja juga..jaga spm until 20hb ni..sama jugak macam orang lain kerjanya...

aZaMieTa said...

sama dgn a kak... gambo ade bnyk ni ha. tp keje pun bnyk. tak dan nak hapdet. balik umah kang mmg takde la nak ngadap blog dh. huhuuu~

*akak takde mood nak blog ni... sape nak hapdet psl TARA.....? alaa.... (-__-)

JaJa'Z said...

ieta: dont worry..wartawan tara akan bertugas malam ni..on the dot!!!!

Related Posts with Thumbnails