JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, December 28, 2010

Esok Dah Start Meeting...NYAMPOH!!

Hari tu memang rasa nak cepat2 jek pi sekolah..
sebab tak larat dah rasa dok kat umah jek..

tapi bila sampai masa nak kena gi sekolah esok..
tetiba rasa tak nak gi sangat2..
mood terus jadi down sebab ada member bagitau desas desus
yang jaja kena 'pegang' kelas yang 'kurang menarik'..
tapi banyak yang mushkilnya..
masa bebudak tu form 4 jaja tak mengajar diaorang..
macam mana plak la tetiba naik form 5 jaja bleh mengajar kelas diaorang plak..
sah2 kitorang cikgu2 form 4 carry bebudak kitorang ke form 5..
so, memang takde mengena jaja dengan kelas yang baru ni..
in case la memang betul apa yang member jaja kata tu..
nampak gayanya memang jaja akan jumpa 'pihak atasan' jugak..
jaja tak kuasa nak carry kelas orang lain dan terpaksa tanggung segala saki baki
kat kelas tu...apa yang cikgu dia dah mulakan time form 4 dulu..
biar la cikgu tu jugak yang perabis sampai form 5...

Menda2 macam ni la yang membuatkan mood nak ke sekolah jadi nak ke laut!
serius cakapppp!
malas sangat rasa nak pi sekolah esok..!!!

Argghhhhh!!!
blom apa lagi dah tention!

Jaja'Z: Nyampoh!!!!!

7 Beu-T Is Talking:

diana said...

sabar je..
esok pi dulu..
untuk kepastian..

Mamamya said...

sabar lah jaja.....mudah2an khabar2 angin tu x btl....amin.

azila said...

huhuh...paham sgt2 kalo dpt kelas yg xbest,tp xper..cuba p dulu jajaz..tabahkan hati:)

Mawar Merah said...

2 la.. Bunyik mcm ada org tolak kejenye kat Jaja je.. Mcm sy la, asik kan wt keje org skrg. Time diorg bercuti, bos paksa sy wt keje diorg cpt2. Time sy cuti, xde plak diorg wt keje sy. Hoh. Sabar je la. Kita serupa la lebih kurg.. huk3 (nanges)

sarah-najwan said...

xpe..esok pi dulu..
mesti ada bestnya sebab bole jumpa kwn2..hehe

My Bloggie ! said...

sabar cikgu.. maybe ade hikmah tu. k dah2 jgn tension2 :D

erienz said...

ala siannye...x pelah gi dulu...x pasti lagikan....cuma desas desus je...

Related Posts with Thumbnails