JaJa'Z Latest Stories

Saturday, November 27, 2010

Vote for Jaja'Z Please....

Jaja pun tak sangka dan tak percaya jek rasa
my cute little blog ni bleh tersenarai dalam Blog Pilihan Malaysia
kategori Blog Personal Isteri Pilihan..

Anyway..thanks to En Belalang sebab calon kan jaja..
walaupun blog jaja ni tak la se gah blog isteri2 yang lain..
hanya sekadar blog yang memaparkan kehidupan jaja sebagai seorang isteri
dan seorang guru jek..

Tapi bila dah tercalon..at least tumpang bangga jugak la...

Jom kengkawan semua kita mengundi
nak tunggu PRU 13 lambat lagi kan? so, jom kita mengundi
Blog Pilihan Malaysia jek dulu..

Cara nak mengundi senang jek...
Klik SINI

Gi kat kategori Blog Personal Isteri Pilihan and vote for Jaja'Z okeh..
macam yang jaja tunjuk kat bawah ni...
Meh undi beramai2...dan jangan lupa !!
tempoh mengundi 
10 malam 26 nov 2010 - 8 pagi 30 nov 2010
Love u guys so much la.... :p
Jaja'Z: Lama dah tak mengundi ..

8 Beu-T Is Talking:

K.Nor said...

jaja, undi rahsia kan.. tp kena cakap gak la.. sbb akak dah undi jaja awal2 pg td :)

JaJa'Z said...

kak nor...tq kak...muah muah kat pipi akak....

sarah-najwan said...

good luck jaja..:)..meh kita sama2 memeriahkannya..

JaJa'Z said...

kak zia..caloooooo

dieya said...

dah mengundi! eh, boleh undi sekali je yek? baru ingat nak klik nama k jaja banyak2 kali :-D

mzhany said...

dah!gud luck jaja...

JaJa'Z said...

dieya: sekali je dik..kalau bleh banyak kali..dah lama akak suruh..hehhee

JaJa'Z said...

hany: tq dearrrr

Related Posts with Thumbnails