JaJa'Z Latest Stories

Monday, November 15, 2010

Siapa Tak Hadir...?

Bila dah hari2 last sekolah ni..bebudak kelas pun bleh kira ngan jari jek..
barapa ramai yang datang...
tapi nak mendapatkan nama2 yang tak datang tu pun susah gak..
puas nak mencari budak2 kelas jaja..asyik hilang je manjang...

Kebetulan terjumpa budak kelas jaja kat area pejabat,
terus jaja minta kedatangan...

Siapa yang tak hadir hari ni..?

kami 3 orang je yang datang cikgu...saya, nina ngan benyot..

Benyootttt??? (sapa plak ni)
Ko bleh bagi nama penuh tak..macam la cikgu ni tau nama panggilan kawan2 korang tu..

Tah apa2 bebudak ni..ingat kita ni kengkawan diaorang agaknya..
hari tu kat kertas nama pelajar tak hadir siap ada nama
Achik,Koman, Pijot...
sakitttt jek hati ni baca....

Jaja'Z: Nama dah sedap dah...

2 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

he3...akak dulu pun suka juga 'cuti2 m'sia' ni klu dah dkt2 nak cuti...tp nakal akak dulu 'light2' jer tau! nakal manja2 gitew..he3...x ler kritikal sgt.... :D

dieya said...

dulu kat sekolah ada nama komeng, gonjeng, dobong, mat yeh, gemok, panjang.. macam2 laa, boys especially, girls tak sangat. sekali panggil sampai sekarang lekat! ada tu sampai dah tak ingat nama sebenar.. kalu add kat FB kena tanya dulu "kat sekolah panggil apa?" hehehe!

Related Posts with Thumbnails