JaJa'Z Latest Stories

Saturday, November 20, 2010

Sambung 'Berdaging' Lagi....


Raya haji kali ni, Cik Nazri(suami Kak Zah) buat korban...
hari rabu ngan khamis lepas memang full giler perut jaja ni ngan jenjiran lain
membedal makan daging korban..
mana yang buat sup..mana yang bakar...semua bedal sakan..
sampai kan jaja ni petang khamis tu pening sampai nak termuntah..dek penangan
makan daging banyak sangat agaknya...

Tahun ni memang meriah belakang umah Kak Zah..siap pasang kanvas lagi 
buat tempat memasak kat belakang...
tetamu2 yang datang ,lepak2 kat belakang umah jek

Bila semua dah habis, Kak Zah and family pun kemas2 la segala menda...
alih2 dapat tau, rupa2nya antara lembu yg nak buat korban hari tu tapi terlepas dah jumpa dah...
Cik Nazri siap ada 2 bahagian lagi tu...
nampak gayanya sesi makan2 daging bersambung balik la....
kanvas pun siap dah pasang semula..

Insyallah, petang sket kang daging sampai la..
maka bermula la episod makan2 daging lagi..
harap2 jangan la sampai termuntah lagi...

Happy makan2 semuaaaa...

Jaja'Z: Makan sampai lobammmmm

6 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

stended doh rayo haji..mene berasaskan daging ajo...pening palo make daging banyok..huhu

JaJa'Z said...

betul kak zia...semua menda berdaging...jangan tetiba darah tinggi plak sudah la...

Danial Ikhwan Jaafar said...

hehehe, sekali setahun je makan daging kaw2 ni.

JaJa'Z said...

Tu la Dan...sampai naik pening kepala makan...

hamzah ian said...

nyam2 daging..

dieya said...

wahhh.. sup tulang nampak sungguh sodappp!
sate ada? *teringat pic k jaja ngan sate time open taman ari tuh*

Related Posts with Thumbnails