JaJa'Z Latest Stories

Thursday, November 4, 2010

Pulun Tanda...

Esok sekolah2 dah start cuti sempena Deepavali...
nak tak nak jaja kena la pulun menanda memandangkan minggu ni jaja nak ke Temerloh
by next week jaja dah bleh submit markah...

Nak menanda paper bebudak ni pun kena ada mood jugak...
jangan la gatai menanda dengan keadaan mood tak ok..pastu mengadap plak
kertas exam yg jawapan nya tak seberapa ni...
memang la perlukan kesabaran yang tinggi...

Tanda paper 1 takde masalah, kertas objektif jek..
ni tengan nak settlekan kertas 2 plak..
uishhhh..bercinta tengok jawapan bebudak ni....
penat nak buat tanda 'X'...

Jaja'Z: Boring ngadap skema markah

8 Beu-T Is Talking:

mzhany said...

nak nak plak tulisan mcm cakar ayam kan, adoiii lg sakit hati...ahhaha hany r tuh masa zaman skolah, tulisan mcm haper....;)

dieya said...

cantik dah rupa graf tu.. sure tekanan darah cikgu dia pun stabil tengok kertas jawapan tu yek!

JaJa'Z said...

hany: jaja tak terlibat sangat dengan tulisan banyak2 ni..sebab jaja mengajar math...

JaJa'Z said...

dieya: awal2 tanda saje cari bebudak yg bleh jawab jek dulu..sebab nak bagi emosi stabil dulu..hehhe..kertas yg hampeh2..last sket

Ogy said...

mama takde kerja..takde plan nk kemana2..meh upah mama tlg tandakan..huhuh

Mamamya said...

sedih btl dgr byk 'X' tue......

JaJa'Z said...

mama: kalau mama dekat..jaja dah huloq mama tanda kan paper 1..yg tu bleh la bagi sebab objektif...heheh

JaJa'Z said...

mamamya: selain tanda 'X'..banyak juga ruangan kosong ditinggalkan dengan senang lenang nya..

Related Posts with Thumbnails