JaJa'Z Latest Stories

Thursday, November 4, 2010

Mee Bandung Jek...

Hari ni cuaca tak la berapa panas sangat..
pagi tadi pun hujan time jaja on da way ke sekolah...
malam ni nampak gaya macam biasa jek..dengan angin bertiup sepoi2 reti bahasa..
tapi tak tau la malam2 kang..tau2 dengar bunyi guruh jek...
Harap2 time tengok TARA kejap lagi..tak la hujan...
maklumla, jaja ni kan wartawan TARA..

Malam ni kitorang dinner ngan mee bandung jek..
 Jaja buat ??
Dok ehhhh..gerai depan umah mariiiii
senang idup jaja..rasa nak mihun sup..order jek..nak mee bandung..order jek..
nak laksa penang..order jek..nak burger..order jek..
aman bahagia betul rasa...order jek..tau2 sampai terus kat depan umah..
Jemput makan semua... :p

p/s: Tahniah kepada Barisan Nasional kerana memenangi kedua2 kerusi
di DUN Galas dan DUN Batu Sapi...

Jaja'Z: Tak minat politik..hehehhe

6 Beu-T Is Talking:

Jamiel said...

Oops..
Sini ngah hujan..
Best tu, senang nak makan..
Xya gi jejauh..

Affan Ruslan said...

dah lama tak makan mee bandung :
www.affanruslan.com

JaJa'Z said...

jamiel: kat sini tak ujan lagi...nak makan memang senang..tapi kalau hari2 ngadap menda sama, boring gak..sekali sekala bleh la...

JaJa'Z said...

affan: apa lagi..pi la order..hehheh

kisahwanida said...

Sedapnya me bandung. Antara feveret wanida tu....

Hidop Barisan.... hidup

JaJa'Z said...

hai wanida: jaja suka jga mee bandung esp mee bandung blah utara..sedapkan... :p

Related Posts with Thumbnails