JaJa'Z Latest Stories

Monday, November 22, 2010

Mai Mai! Kita Pekena Sup Gear Box

Hhehheheh...
kata nak pi dentist..tapi sempat lagi jaja nak update satu entry...

Saje je nak tayang kat u all,gear box yang jaja ngan En Zack kerja kan dua hari lepas
Jiran kitorang memang tau En Zack memang suka part2 gear box ni..
terus dia pesan awal2

Ambil gear box tu awal2, simpan kat umah...
kang orang ramai datang..takut tak merasa dah...

Begitu perihatin jiran kitorang kan... :p
jaja pun apa lagi..pi capai mangkuk..dan2 terus hangkut gear box ni bawak balik umah..
tapi jangan salah paham ek...
malam tu jaja bawak balik semula gear box ni ke umah jiran..
sebab nak campur sekali dengan sup yg masih berbaki dalam periuk..
pastu kitorang makan ramai2...
lenguh tangan nak memegang tulang tu sebab nak 'gonyeh2' isinya...
anak jiran jaja lagi la...siap ketuk2 lagi tulang tu sebab nak kan isi dalam tulang...
jaja idok la nak ketuk2 menda2 ni..mana yang ada..jaja bedal jek..

Alhamdulillah..memang puas hati makan daging korban raya haji tahun ni..
million thanks to jiran jaja Kak Zah dan Cik Nazri.... :p

tahun depan dengar kata nak amik sekor lembu plak, ye ke? 
hehheheh

Jaja'Z: Puasa makan daging sebulan...

5 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

jaja..byk lemak tuuuuuu...huhu

JaJa'Z said...

tau takpe kak ziaaaaaaa

mzhany said...

wohoooo, sedapnyer...huhuu terliur nih ;)

dieya said...

ish ish.. nampak sedappp!!!
tapi sapa2 ada darah tinggi dinasihatkan lari jejauh ;-D

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah..ini entry bikin perut bergendang meminta makanan!! XP

Related Posts with Thumbnails