JaJa'Z Latest Stories

Saturday, November 13, 2010

Lady And Man In Black ??

Hollaaaaaa.....:p

Sorry kengkawan semua..dah petang2 hari baru jaja dapat nak jengah2 blog..
Seharian hari ni jaja ngan En Zack mem'projek' kan rumah ni..
dr bilik tido ke ruang tamu, ke bilik air sampai la ke dapur...
penat pun tak gilang lagi ni..

Actually malam ni kitorang ada dinner..majlis makan malam sekolah jaja..
buat kat Indera Sempurna Resort..tak jauh mana pun
lebih kurang 15 min jek dar umah jaja ni...

Jaja pun dok berkira2 dah td nak pakai apa malam ni..
yang pastinya, kena la sedondon kan..:p
Maybe lady and man in black..heheh
Ala2 tok arab gitu..
ehhehe

Apa2 hal jaja akan update gambo2 nya esok2 okeh..

Jaja'Z: Kosong kan perut awal2...

8 Beu-T Is Talking:

mzhany said...

waaaa hijau itu cantikkk...eh sowiii hehehe tetibe lak excited tgk gmbr itu.

JaJa'Z said...

hany kan memang 'hantu' hijau..hehhehe

sarah-najwan said...

ololololll..bestnya diner..skol akak senin nati deh...

tadi akak bukn meting akhir skol..meting PAC..sulit tu..hehe

dieya said...

mana laa gambar couple in black ni.. cepat laa tayang!

JaJa'Z said...

kak zia: amboi..meeting pun sulit2...hehehhe

JaJa'Z said...

dieya: takde gambar beria pun..santai2 jek td..segan nak bawak keluar camera cikai..orang lain pakat keluar dslr belaka2.

kisahwanida said...

Cantiknya hijau tu Jaja.... Wanida ni bukanlah pengemar tegar hijau tapi kalau beli fabrik mesti tertarik dgn warna hijau. Menyerlah betul

JaJa'Z said...

wanida: jaja minat hijau gak..tapi bukan la peminat tegar...but ijau also refreshing kan..nice

Related Posts with Thumbnails