JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, November 2, 2010

Ko Ingat Ko Tu Student Kolej Ke...

Pagi tadi di depan dewan peperiksaan

Cikgu,bebudak lelaki kelas 4R nak datang sekolah kul 12 tengah hari karang
sebab paper Perdagangan start kul 12..

Banyak cekadak bebudak ni!!!
Ada hati nak datang sekolah kul 12 sebab paper start kul 12...
korang ingat korang belajar kat kolej? kat universiti ?

Pak Guard, tlg kunci pagar jangan bagi bebudak ni masuk kalau datang kul 12 nanti.

Mengamuk si Zurin pagi tadi :p

Jaja'Z: Penat dah nak cakap apa2...

8 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

mcm2 perangai yer budak2 skrg nih....sabar la yer cikgu... ;)

ita cutevirus said...

aduhai... kene byk² bersabar jdik cekgu ni kan??

::Azura Rahman:: said...

jaja.. kat kolej atau universiti pon mana boleh camtu.. sama je.. sekolah ke.. kolej ke.. universiti ke.. semua kena disiplin..

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

dasatnya! biar betul! aish.. buat malu golongan student jak. huhuhuhu~

JaJa'Z said...

kak lieya: makin besar makin banyak songehhhh

JaJa'Z said...

ita: memangggggg kena banyak sabar..kalau tak bleh sakit jiwaaa

JaJa'Z said...

kak zura: macam kat U, kalau kelas ada kul 12..kul 12 baru gi kuliah..diaorang nak buat stail mcm tu la...

JaJa'Z said...

leha: gitu la perangai budak skang ni..

Related Posts with Thumbnails