JaJa'Z Latest Stories

Monday, November 15, 2010

Jangan Jatuh Lagi...

Hari ni ada lagi member yang menempah pizza...
kali ni jaja kena make sure pizza dok elok2 kat seat belakang...
ngeri jek bila teringat balik pizza yang terlungkup jatuh kat pelapik kaki
sampai segala 'isi perut' pun terburai kat bawah...
dan make sure jugak takde dah break2 mengejut..bawa kereta pagi tadi pun
jaja habis berhati2 dah..

Akhirnya..selamat pizza tiba disekolah dengan jayanya :p

Jaja'Z: Esok orang order lagi..

10 Beu-T Is Talking:

diana said...

banyak oder lepas ni jaja kena tempah kotak banyak2 le..
selamat sikit pizza tu..
heheh

JaJa'Z said...

diana: bukan jaja yg buat la dearrrr..tempah dr member jiran sebelah...memang macam tu jek dia nya packaging...just letak atas board then balut dengan plastic wrap tu..

::Azura Rahman:: said...

jaja.. just nk inform je.. kot2 jaja leh bgtau kt jiran tu.. kat bakery ada jual kotak mmg khas utk pizza.. murah je.. and x perlu dh letak papan kek tu.. kotak tu putih.. cam kzura letak brownies tu..just nk share je laa.. kan kan kan.. ekeke..

dieya said...

nampak gayanya kena pakaikan pizza tu seatbelt ;-)

JaJa'Z said...

kakzura: yg buat tu bukan jiran jaja..tapi kawan kepada jiran jaja..dia memang ada bakery kat batu 6 nun..dekat ngan terus maju..jaja pun tak tau...memang dia letak dalam bekas macam tu...

JaJa'Z said...

dieya: nampak gaya macam tu lah kot dik..buas sangat dok kat seat belakang...

marina anakcikbob said...

laaa...awat x masuk dalam kotak kak oii..

aZaMieTa said...
This comment has been removed by the author.
aZaMieTa said...

pakaikan seat belt la kak. safety first. kehkehkeh~ ;p
klw la akak dekat dgn ita, kompom2 ita jadik pelanggan tetap ni. mmg order sesajo lah. heheheheee ;)

farhana_aziz said...

ingat kak jaja yang buat.baru nak order n soh pos ke penang.hik3

Related Posts with Thumbnails