JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, November 2, 2010

Ber'Cara' Di Pagi Hari...

 Good morning semua...
Alhamdulillah,bibir bengkak kejap jek semalam..tak sempat nak jadi ala2 Angelina Jolie pun..
hari ni a bit mengantuk nak2 plak lepas ni nak ke dewan jaga bebudak ni exam...
tengok plak bebudak ni yg tertido2 sambil jawab exam, dengan cikgu2nya sekali mengantuk..

Jadinya..sebelum mengantuk jadi lebih parah..
meh kita sumbat kuih cara sebiji dua sebelum ke dewan...
Nyum Nyum Nyummmmmmmm
Selesai 2 ketul masuk mulut.....

Jaja'Z: Suka bangat kuih cara...

6 Beu-T Is Talking:

honey amour said...

makan jelah jaja ek ;)

JaJa'Z said...

alas perut honey....

dieya said...

alaaa baru nak tengok bibik cekci angelina jolie.. hehehe..

lama tak makan kuih cara, kat sini bulan puasa baru jumpa.

diana said...

aduhai..
kuih cara..
betul2 cara la di pagi hari ni..
hehehhe

JaJa'Z said...

dieya; yang cekci2 utk en zack jek...hehhe...kalau nak tau, kuih cara ni akak request dr adik yg jual kuih tu..semalam bagitau, laih2 pagi td ada..hehhehe

JaJa'Z said...

diana: time hari biasa suka cara manis ni..time bulan puasa suka cara berlauk..

Related Posts with Thumbnails