JaJa'Z Latest Stories

Saturday, October 16, 2010

Tention!!!

Apa la masalah ko ni blog !!!!!
nak loading satu2 blog dekat 15 min baru bleh buka..

kalau mcm ni,mood nak berblogging pun jatuh menjunam..
korang semua takde ke kena macam jaja ni???

Atau jaja kena delete segala ads Nuffnang?
masalahnya semua blog pun sama jugak..
adoi!!!! tention weh....

Layan periuk kuali lagi best!

sakit hati!!!!

2 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah..macam2 masalah kalau kita nak blog ni. sabaq~

JaJa'Z said...

tu la pasal Dan..kalau akak kena mcm Dan kena baru2 ni tak bleh upload gambo lagi tensi....

Related Posts with Thumbnails