JaJa'Z Latest Stories

Saturday, October 16, 2010

Problem Loading Blog!

Semalam rasanya ok jek time nak buka blog sendiri
atau pun nak buka blog2 bloger2 lain..

Pagi ni susah semacam jek..
dok loading jek tak sudah2..

Yang jaja perasan,semalam ada warning keluar kat lappy ni pasal
coding Nuffnang...
Jaja tak la amik port sangat apa msg tu...

Dah tak pasal2 semua blog tak bleh nak tengok..
adoilaaa...macam mana nak buat ni??

Ada sesapa bleh tlg??

Jaja'Z: tak leh idup takde blog!!

5 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

pernah juga kuar psl coding nuff tu..tu mybe sb line kot...refresh..then ok..

tapi mcm ari ni prob line lah..byk dok done with error..hehe..tau nape

rmai org guna kot..tgk bajet smlm..

JaJa'Z said...

@sarah-najwan brapa kali dah tekan refresh kak...nak buka blog dekat 30 minit baru dapat buka..adoi laaaaaa...

~♥ iella ♥~ said...

lmbt kan??boleh menjatuhkn mood kita kan..??

cantek la blog..ada bunga2...
suke..suke..

jgn lupa ke blog sya k..

salam kenal,
http://fadthnwan.blogspot.com

JaJa'Z said...

hai iella....salam singgah yek..betul2..lambat2 loading ni memang menghilangkan mood jek...

~♥ iella ♥~ said...

pastu tak terkejar dah mood tue bila dah lari kan..?hehe

Related Posts with Thumbnails