JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, October 26, 2010

Sesuatu Yang Baru Di Blog Jaja'Z..

Ada sesuatu yang baru  berlaku di blog Jaja'Z hari ni...
Yeah Yeah...

Presenting my new templete :p

Lawa tak kengkawan semua???

Tema ala2 Para Para Sakura gituuuuuu...
Sapa suka, sila cakap JAJA CUTE ok...
yelah2..POYO..
hehhehhehe

Anyway, a million thanks to Whiteymommy for the design


Jaja'Z: Me LIKE 100000%

15 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

wahhhhhhh...meriahnya...cam chinese new year plak..ehehehe..... nice!

ibh said...

Lawooo..lawooo...para2 sakura gitu...I like it..

JaJa'Z said...

mamamya: kalau gituuuu, sila bagi angpow....

JaJa'Z said...

sue: tq tq!!!!

dieya said...

org jepun sekarang musim luruh, org kuantan tgh musim bunga2 sakura berkembang!

this template looks calm.. maybe coz bunga2 dia kaler pastel gitu. i like!

p.s. makin lama makin besar gambar k jaja kat banner atas tu. lepas ni sila penuhkan side bars pulak ye :-p

En iLham said...

dah lame tak singgah blog kak jaja. blog saya sendiri pun dah tak dapat nak singgah dah. huhu. tapi serius blog akak memang cantik gila. meriah but still sedap mata memandang. mmg mantaplah..hehe

aZaMieTa said...

cantek! (^_^) *clap! clap!*

Syue Mustafa said...

Cantik. Lebih simple berbanding dengan yang asal. Loading pun laju. Tak rugi melabur RM100++ untuk template baru. He, he, he........

JaJa'Z said...

dieya: hehhe...bunga2 tengah kembang..sama macam tuan dia ni..hehhe

amik gambo satu tu jek..malas nak boh gambo banyak2...

JaJa'Z said...

syamil: a'ah..blog syamil pun lama dah tak berupdate kan..bz ke dik..

JaJa'Z said...

ieta: tq dik...dtg selalu ok..

JaJa'Z said...

syue: saje nak cari kepuasan untuk diri sendiri...

honey amour said...

blog yang penuh bunga² ... :)

JaJa'Z said...

honey: hati pun berbunga2....

aZaMieTa said...

dtg slalu dh kak. cuma tak tinggal kesan jek. syok sgt membaca + tgk gmbr. ni dh penuh bunga2 ni lagi membuai2 a klw singgah. heheheheee ;)

Related Posts with Thumbnails