JaJa'Z Latest Stories

Thursday, October 28, 2010

Potluck Lagi Dan Lagi

Semakin nak habis sekolah, semakin rancak geng2 cikgu2 ni berpotluck...
ada yang sebahagian tu memang dah tak gi kantin dah..
memang semakin mencorot betul prestasi kantin sekolah jaja skang ni..
harap2 tahun depan, tukar lah orang lain plak...kalau dia lagi nampaknya berpotluck lagi la kitorang
tahun depan..

Cute2 tak hot dog dengan sardin bun jaja bawak tu???
cute kan? sampai nak makan pun sayang..
CEHH!!! takde maknanya nak sayang..dapat kat diaorang ni semua
berebut2 nak makan...hehehhe

Yang bestnya siap ada orang nak tempah ngan jaja lagi..
kira macam ala2 jaja yang buat la..
TAKDO DOOOO!!

Semua tu gerai depan umah mari!
dengan bekas2 kuih tu sekali jaja bedal,lega orang menjual tu sebab dua hari berturut2 jaja borong
semua kuih2 dia..
jaja tak bagi chance dah kat orang lain nak beli, awal2 lagi dah licin..

Sabtu ni sekolah ganti la plak..
awal2 lagi diaorang plan nak buat potluck jugak..
ok jugak tu..
nampak gayanya macam nak masak something sabtu ni...
harap2 mood rajin memasak tu datang lah yek...
kalau tidak...kedai mari la jugak jawab nya...

Jaja'Z: Takde mood nak masak..

10 Beu-T Is Talking:

dieya said...

comel sangattttt! makan lima bijik baru kenyang nih!

JaJa'Z said...

yang mana comel? bun ke..tuan dia..hehhehe..memang pun dieya, cinonet jek..kena makan berbiji2 baru kenyang..

ahkakbatik said...

heeeek.... tu bun ready made kaaaa? juai kt jasko...
ko tak tunjuk cemana buat ni leh caya ka?

aZaMieTa said...

tuan dgn bun same2 comei. sekali ngap jek tu. sekelip mata habeh. hehehee ;)

JaJa'Z said...

kak tik: ni sah2 tak baca entry ni..terang2 dah bagitau kat situ beli kat gerai depan umah..hehhehe..jaja takde oven la kak..kalau tak, bleh dah buat..hehhe

JaJa'Z said...

ieta: taun dia lagi cute kot.hehhehe..memang seklai ngap ke selesai tu...

CeeKeen said...

hhuhu..nampak sodap jerr..hehehe..

honey amour said...

jaja..kena tag oleh honey :)

JaJa'Z said...

ceekeen: memang sodappp pun dear..simple but nice..

JaJa'Z said...

honey: okeh..nanti jaja tgk ek...

Related Posts with Thumbnails