JaJa'Z Latest Stories

Friday, October 29, 2010

Ni Yang Malas Jaga Exam Time Paper Math..


Satu menda yang paling menyampah,
bila turn kena jaga exam kat dewan or kat kelas dan exam tu adalah paper math..

Malas nak sakit hati tengok cara bebudak ni mengira 
tak pun meluat tgk bebudak ni buat graf

Berbuih mulut ni dok pesan..

Bila buat graf tgk skala dulu!

Sambungkan titik2 secara handfree!

Kira cummulative frequancy elok2..mesti sama dengan jumlah pada soalan!

Rujuk formula kira isipadu kat bahagian depan kertas soalan!

TETAPPPPPPPP
juga bebudak ni tak ingat2 arahan jaja..

Awal2 jaja dah jumpa ogif saiz kecik sebab tak tengok skala..
ada yang lukis ogif elok2 titik naik ke atas, tetiba menurun..
Skal 2cm 1 unit tapi jadi 2cm 2 unit..

Eiiiii!!!!! geramnya lahhhhhh

Saje je dapat 'cubitan manja' dr cikgu korang ni pagi2..
yang tak bawak kalkulator pun sama jugak...

mujur la tadi jaga exam setengah jam jek..kalau lagi lama
mau lebam2 lengan bebudak ni kena 'cubitan manja' jaja tu..

Jaja'Z: Tak marah2 tanpa sebab...

4 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

tulah cabaran jaja..sabar deh..

JaJa'Z said...

kak zia: kalau pk penat..dah lama letak jawatan...hehhe

Jamiel said...

sabo je la..
dah tanggungjawab kan..

JaJa'Z said...

jameil: sebab tanggungjawab la jaja dok bertahan ni..nak tak nak kena hadapi gak..tapi tu lah..geram!!!!

Related Posts with Thumbnails