JaJa'Z Latest Stories

Friday, October 29, 2010

Harus Terjah Body Shop Segera!!!


Body Shop ada keluarkan perfume baru..
Dreams Unlimited!
Tak bleh lepaskan ni...apa2 yang baru di Body Shop harusla di grab segera
jaja ngan En Zack kan peminat tegar Body Shop's perfume..
Nampak gayanya kena serbu ECMall ni...

Ada peminat Body Shop perfume gak???

Jaja'Z: Suka sesuatu yang wangi :p

6 Beu-T Is Talking:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

belanja satu body shop perfume :D

mzhany said...

jaj, hany pon suker...sangat suke body shop...skrg tgh pakai jasmin, tp dah nk habish kan..tgh usha gak dreams unlimited nih...huhu

**erk mmpu pakai bodyshop jer, org lain body shop ni eprfume basahan ;)**

Lelord said...

suke2...nak carik gak le

JaJa'Z said...

Nur-Za: hehhe..kalau bagi botol jek bleh? hehhehe

JaJa'Z said...

hany: sama la kita..jaja pun mampu pakai perfume body shop jek..yg lain2 tu bukan tak minat, tapi mahal sangat..skang ni semua jenis perfume body shop jaja ada..heheh

JaJa'Z said...

kak lela: sana pun ada body shop gak kan?

Related Posts with Thumbnails