JaJa'Z Latest Stories

Friday, September 17, 2010

Tetamu Pertama Datang Beraya....

Mood jaja nak update gambo2 raya still tak datang lagi..
esok2 la ek jaja tepek gambo2 tu
gambo2 pun tak beredit2 lagi...
nampak sangat makin malas lepas2 raya ni kan..hehhehe

Kejap tadi kitorang terima kunjungan tetamu pertama yang dtg beraya
si Puteri...adik yang kerja kat gym yg jaja selalu gi tu..
tapi punya la sakan melayan tetamu, sampai lupa nak snap gambo diaorang
bila dah balik baru En Zack cakap...
Puteri tengah dok sarat tu..kandungan dia baru je masuk 7 bulan
tapi gaya dia dah macam nak tunggu masa jek..
kemain besauuuuu perut dia..
syok jaja tengok...
Ni je yang sempat jaja snap..hehhehe

kepala ni memang blank lagi nak masak apa
tu yang buat menda yang paling senang dan simple
buat spagetti bolognise jek...

En Zack benor2 nya bukan gemor sangat makan menda2 gini
perut melayu la katakan..
tapi sebab nak jaga hati bini punya pasal, dia makan gak semangkok
spagetti jaja buat tadi..
terkulat2 muka dia nak menelan..rasakan...
^___~
Tak makan kang, bini kecik hati plak kan..
layan je la ek...
Tak sempat amik gambo tetamu..
kita tangkap gambar muka 'tok janggut' ni...
asyik dok belai janggut jek..jeles aiiiiii :p

Dah alang2 tu..meh la kita bergalak kejap bang...
senyum..senyum
Dah! Dah!
Pi basuh pinggannnnnnnn!!!!

Jaja'Z: Rasa mcm nak nasi la plak...

6 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

ekekekkeee layan gsmbo sndiri

JaJa'Z said...

tu la pasal..gambo tetamu tak amik plak..hehhe

marina anakcikbob said...

lapar kak..
lapar...

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah! spaghetti seh!! mantap la kak ja! heheh

JaJa'Z said...

marina; makan2..makan dik...

JaJa'Z said...

danial: simple2 jek tu...kepala tak bleh pk nak masak menda2 lain..

Related Posts with Thumbnails