JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, September 15, 2010

Still Di Kampung...

OMG!!!

Lama giler tak online

ahad! isnin! selasa!

uish...3 hari tu kira dah lama sangat2 la tu kan..

mujur la my bro najib ada broadband..dapat la jaja online kejap


Now jaja still lagi kat kampung di Perak

Happy dah dapat jumpa adik beradik ngan sedara2 kat sini...

Dan kalau jadi esok plan ngan En Zack nak jenjalan ke Pulau Pangkor

kalau jadi lah kan...hehehhe


Nak citer banyak2 pun tak best gak sebab guna lappy my bro

dan tak best sangat2 kalau update blog takde gambo2 ni benornya...

tunggu jaja balik kuantan

then lepas tu jaja update segala gambo2 raya dan korang bleh tengok sesambil parabiskan

saki baki kuih raya yang ada okeh...


Miss u all


Jaja'Z: Rinduuuu.....

8 Beu-T Is Talking:

eqbalzack said...

dah2...balik...next week sekolah...hehe

JaJa'Z said...

abg eq: bukan next week la...jumaat ni dah kerja semula!!! huwaaaaaa

JaJa'Z said...

abg eq: bukan next week la...jumaat ni dah kerja semula!!! huwaaaaaa

ibh said...

Slamat bercoti raya jaja..

dieya said...

baru nak jerit "welcome back!" tapi rupa2 nya org tu still cuti2 mesia lagi. wah2 nak gi pangkor yek.. jgn lupa tayang gambo k jaja pakai polka dot bikini :-D

i misshhh youuuu!

En iLham said...

hehe
beraye sakan kak selagi belum naik sekolah tau
haha
duit raye sy jangan lupe. hehe

JaJa'Z said...

dieya: hilang akal ke apa dik..nak suruh akak pakai bikini..terus en zack tinggal akak kat pulau tu kang..sebab tak mengaku bini..hehhehe

JaJa'Z said...

syamil: nak duit raya gak..hehhehe..kalah budak2..

Related Posts with Thumbnails