JaJa'Z Latest Stories

Sunday, September 26, 2010

Mangkuk Tingkat Punya Blogger!!!!

Jaja ni jarang nak marah2 orang tak tentu pasal..
tapi kalau datang blog kita bawak 'taik', ni memang mendatangkan amarah ni!!!!

Sebelum2 ni tak pernah lak terkena
sekali hari ni, malam ni bleh plak terbuka blog haremmmmmm macam tuh!!
menyesal aku buka...
dah nak blogwalking..blogwalking la elok2..kalau blog tu pengisian nya tak elok
takyah la nak suruh orang visit2 plak... Budusss!!!
korang nampak link yang jaja bulatkan tu???
kalau korang rasa nak tambah dosa,nak benak kan otak 40 hari
korang cari la url blog tu kat Shoutbox jaja
tak kuasa jaja nak boh add link tu kat sini...

Dan korang pun hati2 la bila nak berBW...
jangan main taram jek..tah apa2 blog yang diaorang soh tgk..

Jaja'Z: Astargfirullah hal azimmmm

18 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

ah..saya tengok jap link tu nama ape..amik hang erotica plak dia bantai..nak haremm betoi. sabaq noo kak ja. dugaan seorang blogger

Wanzie said...

salam jaja.... ehh sama ler nama tu sama selalu singgah kat blog saya... ade ke patut letak url 18sx kurang ajar... Ban aje kat shoutmix box

diana said...

yang nama maria ade..
nama lisa ade..
2,3x dah saye terkena..
memang haram ja betul!

ahkakbatik said...

blog gitu ado yg ada virus tau.... ingat utk activate anti-virus... laptop kaktek satu masuk stor sampai laaa... nak reformat kt sini, mahei..

Lelord said...

hehheheh

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Uikss sis, marah bebenor ni.. Sabau yer.. 2 yg bla nk bkk blog baru cukup lah risau.. sekali lappy kene attack mmg nayer jwbnya.. ;o)

JaJa'Z said...

danial: memang kepala dongga punya blogger..dia ingat akak ni si giler sex kot..thui!!!!!

JaJa'Z said...

wanzi: macam mana nak block dr shoutmix ek..??? nak je bagi penampaq kat mamat or minah blogger tu...

JaJa'Z said...

diana: lepas2 ni kena tgk alamat blog dulu baru tekan..bahaya betul la....

JaJa'Z said...

kaktik: ye ke kak? ish..bahaya ni..jangan la di attck nya lappy jaja ni..ni je lah 'nyawa' yg jaja ada...

JaJa'Z said...

kak lela" macam suka jek blog gitu ek? hehhehe

JaJa'Z said...

ibu aqil: nauzubillah..jangan la...ish..bahaya...

dieya said...

that's one of the reasons why i don't hv chatbox.. maleh nak melayan org yg sekadar drop by to ask us to visit them back, skali tengok website dia ntahapapa.. cehhh!

JaJa'Z said...

dieya: akak tak busget la jenis cenggini pun sama sibuk nak menyinggah..ni first time kena ni..lepas2 ni kena hati2 balik la..

Nur Hawa Mohd Zin said...

ish...awe belum kena lagi..kena beware ni...tq kak..sabar ye

JaJa'Z said...

hawa: hawa dah la rajin bw..kena hati2 hawa..kang tgk plak menda bukan2..

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...tq kak for reminder...mmg benda2 macam ni tak boleh nak halang...sangat meluas...

JaJa'Z said...

kita sendiri la kena kawal diri..

Related Posts with Thumbnails