JaJa'Z Latest Stories

Friday, September 3, 2010

Kita Ada Sampul Duit Raya 'Ladybird'....

Selamat dah kitorang tukar duit raya semalam
bukan nya gi tukar kat bank pun
dah kebetulan En Zack ada member yang kerja kat bank ni..
apa lagi
just sms nak brapa ringgit
dan semalam selamat dah la dapat duit2 raya nya...

Tak banyak mana pun yang Jaja ngan En Zack tukar
RM200 jek..
tak ramai mana yang nak dibagi pun
macam tahun2 sebelum ni memang akan ada lebih duit raya
nak tak nak kitorang korek la balik semula sampul2 duit raya tu..

Dah alang2 tukar duit raya tu, terus En Zack ngendeng2 ngan member dia tu
mintak sampul duit raya
Wallawehhhh..comel giler sampul duit raya cam ni..
nak bagi kat bebudak pun sayang
heheheh

Cute sangat sebab siap ada Ladybird lagi kat situ
ni kalau orang Qatar tu baca ni...sure dia jeles nak jugak..hehehhe
sebab dak kenit dia kan hantu Ladybird..
heheheh

Kat sekolah pagi ni semuanya dah mood nak balik beraya
Cikgu2 ni pun dok penuh jek kuih2 raya kat atas meja memasing

Kejap2 lagi before balik nak wat majlis bersalaman plak

Yeah! Yeah ! dah nak raya..
esok cuti...
bleh bangun lewat..eh?

Jaja'Z: Dah lama tak dapat duit raya :p

8 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

walahhhh mmg jeles ni beb...agrobank?
alamak xde lak member...lelain bak ade la....

Auntie Jaja...Naja nak wet raya ngan sampul ladybird bleh?

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak sekeping kak...yang hijau tu...heheh

JaJa'Z said...

lelord: daku sudah mengagak..dikau pasti jelessss..hehhehhe..

najla nak...tapi kalau aunty pos..sempat ke? hehhe

JaJa'Z said...

hawa: duit raya untuk 15 thn ke bawah jek..hehhe

Lelord said...

hahaahha mau la..auntie nama kite kan seaka2..ekekek tetiba

kasih suci said...

cantiknye...jgn lupe kai duit raya tuk Kasih juge ye..hehehe

JaJa'Z said...

kasih: duit raya hanya untuk 15 thn kebawah je ek..harap maklummmm

marina anakcikbob said...

cantiknye sampul..
kalo dapat 1 beserta isi kaler merah jugak bes ni..
akak nak alamat saya x?
hahaha..

Related Posts with Thumbnails