JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, September 28, 2010

I Love You Contest

Selagi bolehhhh!!!
giler joint contest plak jaja hari ni..
biasak la..last minit punya peserta kan..janji kita joint jek..saje nak memeriahkan dunia blogging ni
makin ramai, makin meriah kan....

kali ni jaja joint
I Love You Contest plak anjuran MizzFrogyCute

Sesapa yang nak joint, bleh lagi ni...
tarikh tutup 30 Sept...

Apa konsep contest ni?
Cara nya senang jek..just upload sekeping gambo bersama insan tersayang
tak kira la sapa pun janji TERSAYANG :p
dan bagitau sket pasal apa sayang orang tu..

Senang je kan ????
Ni dia insan tersayang jaja, En Zack...
My hubby,my bantal bucuk,my pelawak,my tukang makan
and my tok janggut..hehhehe

Sebab sayang???
For sure la sebab dia suami jaja
orang yang sentiasa bersama jaja didalam susah dan senang,
dalam sedih dan gembira,tidur sekatil dan makan semeja,
walaupun dia tak manjakan jaja dengan harta benda..tapi kasih sayang yang diberi
selama ni dah lebih daripada cukup buat jaja rasa bahagia..
(ayat tak bleh blah!!)
Memang I Love U lah Mr Zack...

And i'm tagging:

10 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

haha nak tag saya plak..bahaya ni..che arr dan uncle jeff sentiasa memerhati..hahaha =P

Lelord said...

good luck

sweetie2010.blogspot said...

Salam Jaja,

romantisnya kata-kata itu. semoga berkekalan selamanya dan good luck.

muffins Jue said...

gud luck kak jaja

JaJa'Z said...

danial: dah baca lom term and condition nya? tak semestinta ngan ur 'bii' jek..sesapa pun bleh..asalkan tersayang..ngan ur mom pun bleh..hehhe

JaJa'Z said...

kak lela: tq..hehhe

JaJa'Z said...

kak sweetie: aminnnn....

JaJa'Z said...

jue: u too dearrrrr

Wanzie said...

terima kasih banyak2 jaja... nanti wanzi ambil n siap kan entry ni.... cuma romantik ler tag ni..

JaJa'Z said...

hehhe..apa lagi wanzi...silakannnn

Related Posts with Thumbnails