JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, September 1, 2010

Black And White Contest

Biar lah diri ku ini tak di tag oleh sesapa pun
tapi rasa macam teringin plak nak joint contest ni

Mana lah tau kan kot2 ada rezeki jaja lagi kali ni
setakat ni jaja dah 2 kali joint contest
dan dua2 kali tu jugak jaja menang
mana tau kali ni kemenangan berpihak ke jaja lagi ke kan..
^___~

Dan ini gambar yang jaja pertaruhkan untuk contest ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Salah satu gambar yang di snap masa wedding jaja 3 tahun lepas
memang natural black and white dapat dr photographer kitorang

Harap2 menang lah ek... :p

Sesapa yang berminat nak joint contest ni
bleh klik kat SINI

Dengan ini jaja nak tag
My dearest

7 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...good luck kak..awe pernah join contest gak..abg eq buat..dan menang...heheh...saja masuk contest utk support blogger...chaiyok!!

JaJa'Z said...

hawa: contest abang eq buat tu la akak menang jugak..tapi saguhati je la...

Nur Hawa Mohd Zin said...

dapt dah hadiah ye kak? awe hadiah tak sampai...ada masalah pada pengeposan agaknya...huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe ada tag contest utk akak...tarikh tutup hari ini..heheh

dieya said...

actually tak pernah masuk mana2 contest, bila k jaja tag terus semangat nak masuk. tapi bila tengok syarat2 dia, alamak kena gambar muka sediri laa. sah2 laa gambar my nenek moyang wouldn't have my face kan.. huhuhu..

JaJa'Z said...

dieya: u just modified je gambar2 yang sedia ada tu..bukan nak gambar hitam putih dulu2 tu.....

muffins Jue said...

Jaja..Jue ada tag jaja la..dh gtau aritu tapi xde f/back pn dr jaja..sedey..huhu

Related Posts with Thumbnails