JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, August 31, 2010

Salam Merdeka ke 53 !!

MERDEKA ! MERDEKA ! MERDEKA !
Alhamdulillah...
dah 53 tahun negara kita bebas dari jajahan penjajah
semua rakyat Malaysia boleh hidup aman dan sentosa
walapun mempunyai berbilang kaum dalam satu negara

Harap2 tahun2 mendatang Malaysia akan terus aman dan makmur
dan membangun pesat setanding dengan negara2 lain
Jaja'Z: Rasa2 korang la, brapa ramai agaknya anak2 gadis hilang dara mlm ni??

9 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

wah.
soalan panas tu.
:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

Salam Merdeka kak....sekolah bile wat sambutan ?

JaJa'Z said...

zami: panas ek?

JaJa'Z said...

hawa; ntah la dik..tak teringat plak ada ke tak..sebab skang ni tengah bz dengan slot2 exam

Suzie said...

uishhh ada ke yg macam tu jaja?mudah2an dorg ni boleh berfikir waras,dah la bln puasa.amin.

dieya said...

selamat hari merdeka k jaja!

come to think about it, patut laa bulan ni banyak org buang baby.. agaknya hasil dari sambutan new year 2010 hari tu kot..

JaJa'Z said...

kak suzie: tak mustahil...kalau dah dalam diri iman tak kuat..tak kira bulan apa pun semua main taram jek...

JaJa'Z said...

dieya: happy merdeka day to u too dear..my fren cakap..tunggu la bulan 4 or bulan 5 next year..kalau ada baby yg dibuang maybe that baby from merdeka celebration...

emila yusof said...

The girl with flag image is mine. Please link it to: http://emilayusof.com/2008/08/selamat-hari-merdeka/ and credit to Emila Yusof.

Or else, you can delete the image.

Related Posts with Thumbnails