JaJa'Z Latest Stories

Saturday, August 21, 2010

Mata Dah Nak Terjojol...Tetappppp Nak Blogging Gak!

Morning! Morning!!!
Salam pagi sabtu kengkawan semua..

Jaja dah selesai sahur dan dah selesai sembayang suboh
dr start bangun nak sahur td lagi dah target
" lepas sembahyang nak tido! nak tido!"

tapi bila sampai masanya, siap2 solat
mata ni cerah semacam
tapi time jaja tulis entry ni mata pun dah ala2 garfield ni
maka nya harus la jaja menyusul en Zack gak tido
Lepas mengaji jap tadi dia terus masuk tido..

Tak bleh jd ni..kena jugak tido
kalau tak..terlepas mcm tu je la peluang nak bangun lambat sket time weekend

So, kengkawan semua..
mintak ijin ya...pamit dulu mau tidurrrr
^__~

Jaja'Z: Rasa2nya kul brapa la bangun kang ek?

7 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe blogging pas sahur nak tunggu subuh..dah syok ni tak tutup agi lappy

JaJa'Z said...

dah solat ke blom ni..kang dok bw sampai terlupa solat plak..akak dah start ngantuk dah ni...

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

Nur Hawa Mohd Zin said...

dah kak..hehe.g lah tido..cuti ni kena amik kesempatan qada' tido

JaJa'Z said...

betul tu hawa..kalau tak menyesal jek bila hari isnin...

Danial Ikhwan Jaafar said...

haha selamat tidur~ sempat lagi komen kat blog orang. LOL

JaJa'Z said...

danial: hik hik...harus laaaa sempat2kan diri...

Related Posts with Thumbnails