JaJa'Z Latest Stories

Thursday, August 5, 2010

Makcik Lotihhhh !!!

Elluuuuu
Selamat malam semua!!!!
Windu! Windu! Winduuuuuuu kat korang semua...
muahhh muahhhhh sket kat skrin laptop ni.
ehhehehhe

Sorry la ek...
memang tak menyempat jaja nak update entry sehari dua ni
banyak sangat xtvt kat sekolah yang menyebabkan
jaja terlelap awal...
start dr hari isnin bz dengan sukantara
rabu plak Hari kokuria
then hari ni plak dah start acara2 awal before hari kejohanan
memang tak daya betul badan ni rasanya...
semalam blom kul 10 jaja dah tido..
memang kaw2 punya terlelap..
sampai En zack pun jaja tak layan dah...
hehehhe

Gambo2 hari kokuria nanti2 la jaja update ok..
giler2 punya penat ni...
Ni la kerja jaja kat sekolah pagi tadi..
jadi hakim untuk acara2 awal...
asalnya ada 3 orang
tapi yang dua orang lagi kena gi kursus la plak
makanya tinggal la jaja sorang terkontang kanting buat keja kehakiman

Esok ada raptai perbarisan untuk hari sukan ahad ni
jadinya esok jaja rilek la sket...
bleh la jaja siapkan buku rekod mengajar yang dah brapa hari tak bertulis...

Menguap sakan dah ni..
kita sambung esok2 plak okeh..

Good Nite!!


8 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

akak pun letih ni jaja...anak2 x brp nak sihat 2-3 hari ni....rasanya akak pun dah 3 hari x online kat blog or fb.....

musim buah + musim demam + musim batuk...aduhai....

JaJa'Z said...

tu la kak...rasa macam nak rilek2 gi spa jek...orang urut2kan badan..hehhe

dieya said...

muahhh muahhh *kissing you back on the monitor* jap kena lap sikit air liur.. hahaha!

dah pegi spa? urut2? berendam dlm susu kambing?

upload gambar k jaja beraksi di padang k!

JaJa'Z said...

dieya: i love u la dearr..muah muah smula...memang tak sempat lagi nak update gambo2...hari kokuria..hari sukan blom lagi ahad nanti...dah settle semua , akak tayang gambo kat dieya ok..

spa? hehhehe..urut sendiri jek..main urut2 dengan pembantu peribadi..hahha

Kniedaz said...

org tu bz rupanya patut pun senyap je..hehe..anyway selamat berhari minggu ^_^

::Azura Rahman:: said...

jaja.. lelaki yg kt gambo tu.. cam kenal lah...

JaJa'Z said...

kniedaz: bz sangat kak..sampai ke ahad ni bz nya...

JaJa'Z said...

kzura: tu cikgu kaunselor sek jaja..nama dia asmawi..wife dia budak sekolah akak...nama dia muslina ke apa ntah..lebih kurang gitu la..ke maslina muiz ke..nanti jaja check balik ek..

Related Posts with Thumbnails