JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, August 24, 2010

Borong Watermark :p

Hahahha
ni kalau sapa baca entri ni sah2 kata jaja ni giler tamak kan
brapa banyak watermark jaja borong :p
alah, apa salahnya..sekali sekala
dah alang2 buat blog make over kan...

Ada beberapa orang blogger yang tanya jaja..
macam mana 'renovate' blog ni..?
dapat template ni kat mana...?

Okeh2 , meh jaja bagitau korang
semua menda2 ni jaja tempah dr Whiteymommy
kita bleh pilih reka corak macam mana yang kita nak
macam jaja ni amik tema warna merah darah...
nak ada love2,roses ...
korang bleh bincang segala2nya dengan whiteymommy
tempahan template ni jaja amik pakej 3 iaitu pakej yang paling lengkapla
sekali dengan template,blog badge,watermark dan signature
corak header pun kita bleh pilih nak corak macam mana
kalau rasa dah berkenan dengan design , baru lah langkah2 seterusnya
dapat di proceed....
dan ini lah terhasilnya 'wajah' baru blog JAJA'Z

Cantik kan? hehheheh

Lepas dah tukar template bagai..jaja rasa nak tempah watermark plak
benornya dr dulu lagi nak water2mark ni
tapi tak tempah2 pun

Ni watermark sekali dengan pakej template jaja
Ni plak watermake custome-made yang jaja tempah khas
untuk tepek kat gambo2 hasil 'ketung-ketang' jaja
siap ada gambo periuk ngan sarung tangan lagi uuuuu
cute kan...

dan 3 lagi ni watermark ready made yang memang sedia ada
ditayang kat blog whiteymommy


So, sesapa yang berminat nak tukar 'langsir' baru sempena nak raya ni
jangan malu2, jangan segan2
cepat2 gi terjah blog whiteymommy okeh...
nak blog macam mana...korang cakap jek kat dia..
cuma pastikan ....ongkosssnyaaaaaa
^___~

Jaja'Z: tak kisahla berapa pun, janji puas hati... :p

10 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

pheewettttt

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah, whitemommy ada melawat blog saya itu hari. hahaha. menarik. saya ingat nak tukar 'langsir' gak tapi rupa blog ni baru je ditukar 4 bulan lepas. =P

Danial Ikhwan Jaafar said...
This comment has been removed by the author.
Hizami Rahim said...

wah.
sakan betul dgn watermark dia.
:)

JaJa'Z said...

lelord: bi;la nak tayang watermark akak plak?

JaJa'Z said...

danial: apa salahnya..kali ni u bley request nak macam mana ikut ur interest...

JaJa'Z said...

hizami; bila lagi kan..time ni la...

dieya said...

uih mmg sakan habis blog k jaja kena hias for raya tahun ni yek!
suka laa yg gambar periuk tu.. so cute! jgn tampal watermark besar gedabak gitu sampai tak nampak gambar sudahhh ;-)

p.s. i LIKE your sexy blue shoes!

JaJa'Z said...

dieya: nak sakan borong perabot2 umah, duit tak cukup..jadinya hias umah ni jelah, dah kira ok lah kan..hehehhe...ish..takkan nak tutup plak gambo makanan akak tu...

marina anakcikbob said...

wahh,,,besnye...

Related Posts with Thumbnails