JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, August 24, 2010

Bila Connection Merentasi Sempadan...

That's the statistic for Jaja'Z visitor yesterday...

Masa memula jaja buat blog ni, selalu tertanya2..ada ke orang nak tengok
blog 'main2' jaja ni
hanya blog yang just bercerita tentang kisah2 peribadi dan juga
orang2 yang berada sekeliling dengan jaja
blog ni bukan ada gossip2 hangat pun, takde tayang2 gambo designer handbag pun
just cerita 'orang2 kebanyakkan'

tapi bila jaja tengok kat widget geo
ada visitor2 dr negara2 yang tak terjangka dek diri jaja ni
sometime tertanya2 gak..sapa la yang dok intai2 blog jaja ni ek...

kalau dr Qatar,Perth,NZealand,Spain,Melbourne..jaja memang dah tau
sapa gerangan nya...
Tapi bila tengok ada yang dtg dr Korea,Brunei,Singapore,
Sweeden,Switzeland,Usa, German, Jepun,China,Indonesia....
mula la heran..sapakah gerangan disebalik nya
takde plak ditinggalkan msg di chatbox

Untuk silent2 reader Jaja'Z(perasan jek)
kalau drop by kat blog jaja yang tak seberapa ni
tlg la tinggalkan apa2 pesanan kat chatbox jaja tu..at least jaja tau la
sapa la gerangan disebalik nya okeh...
then boleh la jaja buat kunjungan balas plak yek...


Jaja'Z : Suka orang datang bertandang ni :p

12 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

kalau dari singapore tu, paham2 la kak ja sapa.. =P hehehe

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

wee..ada peminat skrg

lemongrass said...

Memang seronok kan bila tengok visitors yg dr berbagai2 negara ni. Rasa mcm United Nations aje blog kita ni kdg2, hehehehehe...

dieya said...

wah.. diversified sungguh pelawat2 k jaja, dari seantero dunia! k jaja guna apa tengok stats tu? nak gak try tgk kalu2 pelawat dieya ada dari kutub utara ke.. uganda ke.. planet marikh ke..

JaJa'Z said...

danial: mana aci serang hendap macam ni..wah!!!! ni kes berat sebelahhhhhh

JaJa'Z said...

linda: bukan peminat dik...pengendap hehhehe

JaJa'Z said...

kak min: a'ah kan..memang syok tengok yg datang dr pelbagai negara..tapi lagi syok kalau jaja tahu sapa..bleh la kenal2 kan...

JaJa'Z said...

dieya: tgk kat nuffnang la dik...blog dieya daftar kat nuffnang tak? kalau daftar bleh tgk analisis visitor utk hari tu..

Danial Ikhwan Jaafar said...

bukan serang hendap, dah akak selalu comment kat blog saya. haha terdedah di situ. =P

JaJa'Z said...

ehem2..cakap kat dia...apa salahnya kenal2...kena cop sombong kang baru tau..hehhehhehe

[z@ck] said...

new zealand..wow
=)

JaJa'Z said...

zack: u know who u are..hehhehe

Related Posts with Thumbnails