JaJa'Z Latest Stories

Friday, July 16, 2010

Seriusss!!! Jaja Teringin Menda Ni!!

Ni Semua sebab penangan blog Salam2Benua!!
Serius beb...jaja teringinnnnn sangat2 nak try buat
menda alah ni
Nachos ngan mince meat pastu letak cheese kat atas..
pehhhh!! tak menahan siutttt

Setakat mince meat tu senang jek nak cari
tapi kalau nachos tu nak cari kat mana ek? macam tak penah jumpa jek..
ada sesapa yang tahu??

Insyallah bila jaja dah 'tangkap' oven nanti..
memang akan jaja try buat menda alah ni..

Slluuurrrpppppp!!!

8 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

ekekekek Snek "chacos" pun bleh kan

dieya said...

owh sungguh sedap! kalu k jaja dtg kl nnt moh kita gi makan nachos kat chilis, yummy!
plain nachos selalu nampak kat hypermarkets like caffefour, tesco. tapi mahal sikit coz barang import kan.
sokong k lelord, susah2 sgt guna je chacos. tapi rasanya chacos takde plain, semua dah siap letak flavor ngan ajinomoto selori. and dia agak nipis so kalu nak sudukan minced meat tu pecah pulak nnt. but worth the try!

akuzle said...

hmmm... yummy!! ha ah, nachos tuh bole bli kerepek 'chacos' tuhlaa... beshhhh!!

JaJa'Z said...

lelord" chachos ada perisa la..tak best..

JaJa'Z said...

dieya: jauh la plak nak kena gi kl baru dapat merasa...hehheh..ada kat chilli ek..hehhehe..tu la..nak cari yg plain tu yang mcm tak jumpa tu...

kalau chachos tu dia berperisa...tak bestttt

JaJa'Z said...

akuzle: memang bleh beli tapi tak sama...

OrenLimau said...

kak jaja,chacos bbq sedap~!hehe
food ni pun sedap...adeh,lapar lapar

JaJa'Z said...

orenlimau: cachos memang sedap..tapi kalau nak buat baked nachos ngan mince meat ni tak sesuai dik...

Related Posts with Thumbnails