JaJa'Z Latest Stories

Saturday, July 3, 2010

Nak gi 'Merewang' ni....


Just a short update dr jaja pagi2 ni untuk semua
Jaja dah siap2 nak gi tolong2 orang kenduri ni
masing2 dah bz2 lalu lalang depan umah jaja ni dr awal td
En Zack pun dah selamat pi tolong kat blah dapur sana..
apa2 hal kita jumpa petang or malam nanti ok..

Selamat berhujung minggu semua...
^___~

4 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

wah.
bz betul.
:)

JaJa'Z said...

tak bz mana pun..hehhe..just memeriahkan suasana..

Danial Ikhwan Jaafar said...

ooo..merewang...saya ni memang tak tau pepe pasal kenduri kahwin ni kak ja. gi singapore hari tu diorang gune merewang saya kate tak pernah dengar. hauhauahau!! =P

JaJa'Z said...

tu lah..dok obersea lama sangat...ada tempat sebut merewang..ada sebut menanggah..ada sebut kendarat,..tengok tempat la...bukan merewang jalan2 ek...

Related Posts with Thumbnails