JaJa'Z Latest Stories

Saturday, July 10, 2010

My Wishlist Besday Prezen...

Selalunya time besday ni ada jer menda2 yang kita wish untuk dapatkan
as hadiah harijadi..
but for me..tak yah la nak berangan mimpi mintak orang2 lain hadiahkan
apa2 yang jaja teringin ni...
semuanya usaha beli sendiri ok....
insyallah...

Wishlist No:1

Handbag

Tak kira la handbag jenis apa pun...
rasanya dah agak lama handbag lama tu tak bertukar
nak berangan for designer handbag tu...
tak tau la zaman bila bleh dapat kan
tapi
mana tau kot2 satu hari nanti ada rezeki lebih, bleh la jaja
sambar sebijik dua
pastu simpan tak pakai2 sebab sayang beli mahal2..
hehhehehe


Wishlist No: 2

Kasut

Kasut pun lama dah tak 'update'
balik2 dok ulang yang tu lerrrr jek...
skang ni macam teringin nak cari wedges...kalau survey online
memang meleleh la tengok wedges2 lawa yang ada..


Wishlist No :3

Handphone

Handphone ni memang jaja dah lama nak tukar
skang ni dok pakai hp Nokia N73 jaja tu dah sampai cokia dah..
button pun sampai dah tak nampak rupa button
tapi jaja tak plan untuk touch screen punya hp..
leceh la...


Tak banyak mana pun wishlist jaja..nak 3 menda ni jek..hehhe
wish banyak2 pun blom tentu dapat kan..
hehhehe

Lawa tak gambo bag, kasut ngan iPhone tu...???
I't COOKIES
Nyum Nyummmmmmmm!
Lepas tayang2 terus masuk perut..hahahahha


4 Beu-T Is Talking:

En iLham said...

suruh en zack belikan
hehe
masti tertunai semuanya
haha

JaJa'Z said...

hehhehe..takpe2 bleh usahakan sendiri..

azila said...

salam..zla pon berderet gak wishlist dlm senarai skang ni....:)

JaJa'Z said...

zila takpe...order sajekkk...hehhehe

Related Posts with Thumbnails