JaJa'Z Latest Stories

Saturday, July 10, 2010

I'm Craving For This On My Birthday!!!

Auto Publish Entry :p

Bila dah besar2 ni memang jarang sangat la jaja buat besday party..
paling cikai pun just gi secret recipe dengan member2
pastu bedal lah kek apa yang rasa nak makan

Nak beli kek makan kat umah ngan En Zack takyah berangan la
susah betul dapat hubby yang bukan pemakan kek ni
kita ni tengok kek yang lawa2 pun dah terliur, dia bleh wat tak heran jek..
hehheheh

harap2 besday kali ni dapat la jaja 'tangkap' chocolate indulgence ni
barang sebiji
then makan dengan anak2 jiran kat area umah jaja
tapi memandangkan jaja dok bz family day..
kita buat belated celebration je lah...

Ada sesapa lagi yang suka kek ni????


4 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

zami suka.
eh eh.
cuba rasa golden nugget.
best jugak tu.
:D

kasih suci said...

kasih prefer chocolate banana...if xde, baru la pilih choc indulgence ni..hehehe

JaJa'Z said...

zami: yg baru ke tu..okey, nanti akak try..

JaJa'Z said...

kasih: coklat banana pun best gak..tapi akak lagi suka chocolate fudge..

Related Posts with Thumbnails