JaJa'Z Latest Stories

Friday, July 9, 2010

Majlis Runding Cara: Jaga Korang! Cikgu Dedahkan Perangai Korang Selama ni!

Assalamualaikum
pagi ni kat sekolah jaja ada Majlis runding cara..ala2 macam majlis
perjumpaan ibu bapa dan guru untuk tengok rekod prestasi pelajar
Now mak pak diaorang dok dengar taklimat dulu kat Dewan bersama pengetua..

Segala buku rekod student dah siap!
Rekod kedatangan diaorang dah siap!
Rekod disiplin diaorang dah siap!

Jaga korang!!!
Cikgu akan dedahkan perangai2 korang selama ni kat dalam kelas!
Hua hua hua hua!!!!
(Gelak Jahat)

11 Beu-T Is Talking:

En iLham said...

huhu
paling risau mase nilah
kalau result teruk mesti macam lame gile
tapi dulu sek sbp semua family ngan cikgu pun memang bincang lame
pastu siap jumpe cikgu setiap subjek plak
adush

Izan Ishak said...

jaja...selamat berunding cara~

Kniedaz said...

gelak orang nak balas dendam neh hahaha

A.I said...

jeng jeng jengggggggggggggg..AWAS KAMU!! (^_^)

sweetie2010.blogspot said...

Salam Jaja,

kak Sweetie dah pergi minggu lepas, Cikgu Sekolah sepakat pakai baju sama. baju batik.Tak sempat cerita banyak ngan cikgu, sebab ramai ibubapa lain menunggu ma..

JaJa'Z said...

syamil: time ni lah sebenarnya peluang yg parent kena rebutkan..kena tau pencapaian anak2..sedih gak tgk ibu bapa yang tak datang tu..kalau bersebab takpe..

JaJa'Z said...

izan: selamat dah!!!

JaJa'Z said...

kniedaz: balas denadam sket2 je kak..bukan apa..untuk kebaikkan diaorang..

JaJa'Z said...

AI: ada jugak budak aku hantar mak pak je mai..dianya tak dtg..bertuah betul..

JaJa'Z said...

kak sweetie: memang dah..jaja tadi pun terpaksa bagi taklimat ramai2...sebab masa singkat sangat..

marina anakcikbob said...

ai laik kak..
kasi hantam sama dia..
ahahaha...
batu apinya aku..

Related Posts with Thumbnails