JaJa'Z Latest Stories

Saturday, July 24, 2010

Korang Ingat Cikgu Bodoh Ek ??

Sekali tengok macam bantal biasa je kan?
tapiiiiii
bila tengok lama2.... macam ada rasa lain sket
kat mana yang lain nya
?????

Jom Kita buka bantal ni....
Buka zip nya.....
Kita 'gonyok2' sket bantal tu ala2 macam uli doh donat

Oh! rupa2nya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Apa yang korang nampak ??
Handphone
!!!!

Pelajar2 skang ni..eemmmm
Dah dipesan!

No Rokok!
No Handphone!

Tetap degil tak nak dengar cakap cikgu..
Korang ingat cikgu bodoh ke
????


11 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

perghhh..mantap aa kak ja. macam ada 6th sense je. hahhaah

standard manusia la, lagi dilarang lagi mahu buat, tidakkah begitu? LOL

JaJa'Z said...

danial: kekadang menda2 yang pelik2 bebudak ni bawak..mesti ada yang tak kena..biasa dah..yang terlarang tu godaan..

dieya said...

uih k jaja nyer mata mcm superman laa bleh nampak x-ray vision gitu!

dulu2 zaman sekolah takleh bawa liquid paper. my fren ajar sorok dlm anak tudung. cuba k jaja check anak tudung diorg, ntah2 ada handphone dlm tu ;-)

JaJa'Z said...

dieya: bebudak skang tak main la sorok dlm tudung..dalam bra ngan suar dalam pun ada dik...habis semua akak raba..hahahahha

akuzle said...

fuh! cegu Jaja membuktikan yg CIKGU TAK BODOH.... cemana leh tau neh, jaja? babs sorok2 dlm bra n spender tuh br kwn sy, cikgu disiplin tuh yg ckp.... mmg suker kne raba kots depa neh.....

JaJa'Z said...

akuzle: kita kena kreatif sket dr biasa...takkan bebudak ni sesaja boh dlm bag depa kalau dah tau ada spotcheck kan..sah2 la depa akan jado kreatif kemain..cikgu2 pun kena pandai gak la...

Nur Hawa Mohd Zin said...

waaa...kantoi sudah..bagus betul wat sport check cam gini...huhuh

JaJa'Z said...

hawa: kena la dik..kalau tak, tak berjaya la kem ni..

marina anakcikbob said...

seb bek enset kak..kalo dadah ke, kondom ke, kasi bekhen sikit..haha..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow!!! ni kira dah berjaya lah ek..huhuh..kena pkr nak sorok tmpt lain ni

aZaMieTa said...

giler kentang budak2 skang...
x terjangkau dek akal ku nak sorok kat situ. diorang ni... ish.. ish...

Related Posts with Thumbnails