JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, July 28, 2010

CSI MANIA!!!!

Tonite ! CSI Trilogy !!!
Sesapa yang memang minat giler CSI ni sure korang tak miss
episode malam ni kan ?
gabungan CSI NY,MIAMi and VEGAS

Jaja ni start memula langgan astro dok tgk tajuk CSI ni dok pikir
citer apa lah CSI ni..
alkisahnya siri penyiasatan rupanya

part yang best sebab segala penyiasatan memang terperinci
superb sangat
diaorang punya lakonan dah macam diaorang ni betul2 ahli CSI

Lepas dah sekali tengok, terus la terpikat sampai la ke skang ni
hampir 9 thn jaja dok tgk CSI ni

dan CSI pebret jaja
for sure la
CSI New York kan
Sebab ketua dia si Mac Taylor yang hansem amat!!!!
cair jek hati tengok dia berlakon

Keduanya
CSI MIAMI
Dengan ketuanya yang 'cool' steady jek
pastu tak pernah lekang dengan spek mata hitam nya tu...

last sekali
CSI Vegas
Jaja tgk CSI vegas ni dr pelakon2 dia ada yang dah mati
sampai dah bertukar ketua

Overall, semua episode CSI jaja suka!!
kalau la kat Malaysia bleh buat citer macam ni, memang salute la
TAPI
Nonnnnn adoooooo!!

I Love u MAC TAYLOR !!!
^___~

Ada geng2 blogger yang se'angkatan' dengan Jaja tengok CSI ??


10 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...awe minat gak CSI

OrenLimau said...

kite suka Horatio~!ngeee

aZaMieTa said...

suke H. cooooooollll giler... dia mrh ke dia sound org ke mmg super cool lah (^_^)

dulu ade gak kita buat cite camni. tp... emmm.... no komen.. hehee

Syue Mustafa said...

Memang minat giler. Semalam Dr Ray jadi orang penting. Tiga-tiga siri tu ada kelebihan memasing. Yang penting I like it....

dieya said...

k jaja.. KITA SAMA! dieya minat sangat2 CSI.. all three of them. paling minat yg Las Vegas zaman grissom dulu. kalau sapa2 kacau time tgk CSI, mmg cari pasal laa tu. many of my friends are also CSI-addicts, siap remind each other kalau ada episode menarik. kalu sapa2 terlepas, org lain tolong cerita apa jadi. fanatik sungguh! :-D

JaJa'Z said...

hawa: sama la kita! best kan..

JaJa'Z said...

oreng: Horatio yang coollllll

JaJa'Z said...

azamieta: akak penah tgk yg malaysia buat..bukan nak mengata tapi memang tak best..tak real...

JaJa'Z said...

syue: yang awal2 jaja terlepas semalam..dan yang hujung pun tertido..bley? hehehhe

JaJa'Z said...

dieya: i know u will comment on this entry..akak tau dieya pemnat CSI..akak pun sama tgk dr zaman grissom..tapi akak minat NY lagi...kalau miami dia banyak kes dadah..vegas plak banyak main falsafah2 ni..hehehe..

but i love mac taylor...

Related Posts with Thumbnails