JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, June 8, 2010

Jom Ber'sandwich' !

Assalamualaikum
Selamat pagi semua :p
Tengah kerja ek?
Jaja tengah 'goyang2 kaki' kat umah ni
sambil tengok ulangan 'Idola Kecil 2'
hehehhe
maklumla cuti sekolah
Sesapa yang kerja tu !
kerja dengan penuh dedikasi ek.. :p Pagi ni just breakfast yang simple2 je..
hajat hati nak buat sandwich goreng
tapi tetiba rasa
malas nak potong2 roti
malas nak gelek2 roti
malas nak goreng2 roti
maka terhasillah sandwich yang tersimple di doooniaaaa
tapi rasanya tetap wallahhhhh
.
.
So korang semua makan apa pagi ni ??

14 Beu-T Is Talking:

honey amour said...

jaja..ko tak baik tau..aku tgah laparr nih....

JaJa'Z said...

heheheh..honey..amik bau..amik bau...special utk honey..

Syue Mustafa said...

Jaja, seronok yer bercuti. Sempat buat sandwich lagi tu. Pagi ni kita makan nasi lemak RM1.20.

Ain said...

wahhhhh, sedapnya.....

nak sekeping boley??

JaJa'Z said...

syue: nasi lemak rm1.20? jarang dah dapat jumpa tu..besar mana la nasi lemak tu ek..

JaJa'Z said...

jgn kata sekeping ain..berkeping2 jaja bleh bagi.hehheh ain makan apa pagi tadi?

A.I said...

huiii..berlagak tau! mentang2 le coti panjang..ggrrrrrrrrr

JaJa'Z said...

ala AI..aku baru je nak coti pjg skettt..ko terus nak caras aku..hehheheh..weh! aku nak gak bulu mata pelesu ko..

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. beznya kn akak jdi ckgu? :) mak klu dri mula mmg na ct jdi cmtu.. tp apakn dya ct xmnat, & lg klyakan xmnepati.. :)

~> sndwish tu..., sgt2 myelerakn! (^_^)
maaf akak.., ct agk excted psal mkann2 ni.. heheek.. ;) wassalam..

JaJa'Z said...

jd cikgu ni..ada best..ada tak best gak ct..biasa la..apa pun semuanya ada pro and kontra..asalkan ada minat..ok je..

teruja ngan makanan ek? kena la sellu melawat blog akak..hehhehe wpun takde gambo makanan ok..

azila said...

waa..sonoknya jaja cuti 2 minggu

JaJa'Z said...

azila: bila nak mai ktn..hari tu tak jad dah pi umah kak ummi..

A.I said...

tepek la bulu tu kalau kau nak. blajar ngan youtube. kelip2 mata kau kt dlm umah tu. jgn laki kau blk terkejut tengok bini dia bertukar jadi rozita che wan udah! kahhhhh

JaJa'Z said...

AI..aku mana la penah beli bulu2 mata pelesu ni..nak pakai pun aku tak reti..ko tu bila nak tepek kat mata aku ni..dah gaya rozita che wan aku lepas tu..tapi mana bleh layan ko..ko lagi rozita che wan ..hehhe

Related Posts with Thumbnails