JaJa'Z Latest Stories

Thursday, June 17, 2010

" I Dah Tua , U Sayang I lagi Tak?"

( Sila Baca dengan Versi terketar2..ala2 nenek tua gitu)
Assssaaalaaamuualaikuummmm
Apa Khabar Semua cucu2 nenek..
dah makan ke belom?
Nenek baru je lepas kunyah sirih ni....
Penat sungguh nenek hari ni...
nak berblogging punnnn tak sempatttt
atok kau orang tak balik surau lagi
dari duluuuuuu belajar ngaji kat surau tak pandai2 lagi....
Tinggal nenek sorang2 kat umah...
ish ish ish

...............................................................................

uishhh..ngeri plak rasanya
korang rasa 20 tahun akan datang kita semua ni still berblogging lagi ke ek?
hehhehe
kelakar la plak kan
nenek2 dok buat blogwalking lagi..ehehhee
tapi time tu maybe duit nuffnang dah 'berkepuk2' dah kot..
dapat dah merasa gi holiday ngan duit nuffnang tu..

.....................................................................................................

"En Zackkkkk....I dah berkedut macam ni
u sayang i lagi tak..??? "
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
" Sayang la...sebab i pun dah berkedut gak "


Tua2 pun sun glasses tak tinggal tau..
hehhehehhehe...
^___~


Mana2 yang nak try bleh terjah kat SINI

8 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

wakakakakakakakah...nak gelak la baca entri ni...hehehehehe..jgn mare ea kak jaja...

tp encem gak en Z bile dah tua erk...spek hitam tak tinggal tu...hehehe

JaJa'Z said...

jangan kata kasih..akak pun nak gelak..saje jek..wat lawak sket malam2 ni..hehhehe

Hizami Rahim said...

haha.
macam tu ek?
alamak.
;)

JaJa'Z said...

zami: tak nak tgk gak ke muka zami lagi 20 thn..hehhe sure kacakssss lagi..

zither said...

hahaha lawak betul entry nih..

dlm romantik tu teselit.. hoyea..

rasanya ya kot nanti dh tua pn masih blogging lagi.hahahaha

JaJa'Z said...

zither: hehehe..thanks for drop by...harap2 blogging sampai ke tua..tinggalkan kenangan untuk cucu cicit..agagaaa

sweetie2010.blogspot said...

Salam,''Sama cantik sama padan..walaupun gambar dah veteren tuh.hhehe

JaJa'Z said...

kak sweeti: kalau dah tua2 tak sayang..mmg nak kena la tu...

Related Posts with Thumbnails